Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedős felületeken hogy éreztessem azt egy lánnyal, hogy nem vagyok az a visszahúzódó alkat, mint ami a képeken látszik?
Nincs túl sok képem fent és nem csinálok rajta semmit, de ez nem azt jelenti hogy semmilyen az életem. Mivel szeretek programokra járni csak most olyan élethelyzetbe vagyok, hogy nincs nagyon kivel elmennem. Ezért is keresek egy szeretetteljes párkapcsolatot, hogyha ráununk az itthoni programokra akkor elmenjünk egyet kirándulni, beüljünk valahova, ha van pénzünk utazzunk stb.
Amikor azt látom, hogy egy csajnak van sok utazós bulizós képe akkor feszélyezve érzem magam és van mikor ezért nem merek ráírni. Sajnos sok az előítéletes egoista csaj aki azért lenéz, mert azt hiszi, hogy nincs életem. Multkor ráírtam egy lányra, azt írta, hogy visszahúzódó vagyok a képeken ő meg a határozott nyitott pasikat szereti. Hát mondom magamba k**va intelligens lehetsz, hogy képek alapján tudod milyen vagyok. Alapból egy nyitott őszinte ember vagyok és őszíntén leírom szomorú, hogy vannak előítéletes, okoskodó, alacsony iq és eq-s emberek.
Akkor azzal a lánnyal, és a többi ilyennel nem illetek össze.
Jönni fog az is, aki nem ezt nézi. De mi lenne, ha csinálnál pár képet, mikor mész egy programra? (Mikor amúgy is mész, nem színészkeésre gondolok..) csak lesz valami, itt az ősz..akár családdal is, majd ők lefotóznak.
Mondjuk jó, hogy pont én mondom, nekem az arcképemen kívül csak nekem tetsző vicces tárgyakról, vagy természetről készült fotók vannak kitéve a közösségi oldalamra, pedig én családos vagyok.
Hogyan érzékeltesd? Kommunikációval. Nálam bejött ez a párommal. Éreztem az írásából, hogy milyen. Aztán telefonon méginkább. ha valaki értelmes, annak ez átjön a kommunikáción keresztül is.
Te egy tök normális pasi vagy szerintem amúgy.
Nekem nem is tetszenek azok a pothajú, szolis divat csajok.
Hát azért nem csinálok nagyon képeket, ahol programon vagyok, mert akikkel szoktam lenni ők nem fényképezősek, nem szoktunk közös képeket se csinálni. Selfizni meg nem szeretek, mert azokon nem vagyok természetes. Pedig probálkoztam jó képeket csinálni.
Ja, hát, ez ilyen. Nem is kell velük foglalkozni. Szerencsére vannak még páran, akik normálisak, a maradék meg legalább szelektálja magát nálad ezzel a viselkedéssel.
Esetleg, ha van valami hobbid, akkor olyan helyen tudnál még ismerkedni. Meg neten olyan fórumokon beszélgetni, aminek köze van a témához, aztán még bámi lehet belőle.
Ez furcsa, hogy van nő, aki ez alapján szelektál. Én nem társkeresőzök, de ha tenném, egész biztos, hogy nem azt nézném, mit csinál a férfi a képein, nem az érdekelne. Hanem maga a férfi, a mosolya, a kisugárzása (már amennyire ez átjön egy képen keresztül, de azért valamennyire igen), a szemei.
Mondjuk a társkeresőkön szerintem elég felszínes nők vannak többnyire, nem komoly, őszinte érzéseken alapuló párkapcsolatot keresnek.
Te magad is azt írod, hogy élőben jobban szeretsz ismerkedni. Egész pontosan mi tart akkor vissza? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!