Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Netes ismerkedős felületeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedős felületeken hogy éreztessem azt egy lánnyal, hogy nem vagyok az a visszahúzódó alkat, mint ami a képeken látszik?

Figyelt kérdés

Nincs túl sok képem fent és nem csinálok rajta semmit, de ez nem azt jelenti hogy semmilyen az életem. Mivel szeretek programokra járni csak most olyan élethelyzetbe vagyok, hogy nincs nagyon kivel elmennem. Ezért is keresek egy szeretetteljes párkapcsolatot, hogyha ráununk az itthoni programokra akkor elmenjünk egyet kirándulni, beüljünk valahova, ha van pénzünk utazzunk stb.

Amikor azt látom, hogy egy csajnak van sok utazós bulizós képe akkor feszélyezve érzem magam és van mikor ezért nem merek ráírni. Sajnos sok az előítéletes egoista csaj aki azért lenéz, mert azt hiszi, hogy nincs életem. Multkor ráírtam egy lányra, azt írta, hogy visszahúzódó vagyok a képeken ő meg a határozott nyitott pasikat szereti. Hát mondom magamba k**va intelligens lehetsz, hogy képek alapján tudod milyen vagyok. Alapból egy nyitott őszinte ember vagyok és őszíntén leírom szomorú, hogy vannak előítéletes, okoskodó, alacsony iq és eq-s emberek.

2017. nov. 4. 14:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Off téma: Úristen most láttam az egyik csaj azt írta ki, hogy "ha rossz gyerekkorod volt akkor ne írj". Ilyen egy igazi fogyatékos! Tehet arról valaki, hogy nem volt jó gyerekkora? Szivesen felpofoznám az ilyen embertelen idiótákat. Megérdemelné az fix.
2017. nov. 4. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Erről beszéltem, mikor írtam, hogy a társkeresőkön elég felszínes nők vannak...:D

Tök normálisnak tűnsz, kár, hogy élőben nincs lehetőséged ismerkedni. Így mondhatni elpazarlod magad a társkeresőn :D

2017. nov. 4. 21:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Csak adja az isten, hogy egyszer hatalom közelében legyek. Akkor majd nem lesznek ilyen érzelem nélküli, bunkó, prolik táborokba zárnám őket kultúrára nevelném őket, egész nap Hamvas Béla könyveket olvastatnék, addig míg normálisak nem lesznek.
2017. nov. 4. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:
:'D jó arc lehetsz
2017. nov. 4. 22:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne feszélyezd magadat egyáltalán, nem szabad azok a felszínes lányok után kajtatni akiket ismertettél a kezdő topikposztodban. Én hiszek abban, hogy mindenki egyszer megtalálja a magának megfelelő társat. Hasonlókat tapasztaltam magam is a netes társkeresőkön sajnos amúgy. :(

Szóval ne add fel, hajrá! Te legalább fiatalabb vagy! :D

2017. nov. 4. 23:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez lehet, nyers lesz, de akinek tényleg annyira lételeme a jövés-menés, hogy erről posztolgat, az el fogja könyvelni azt az embert, aki nem ilyen fotókat tesz fel. uncsinak. És erről nem fogod tudni meggyőzni. Sőt, ez a magyarázkodás elég kínos. Főleg hogy azért egyedül is el lehet ám menni programokra, én is szoktam. Így a magyarázkodásból, ami kiviláglik: 1) a nőtől várom el, hogy szórakoztasson, egyedül lusta vagyok elmenni és a sebeimet nyalogatom, 2) rohadtul otthonülő uncsi fazon vagyok, csak épp a szociális pillangó csinilányt akarom magamnak, de tudom, hogy hazudni kell hozzá. Ne magyarázkodj arról, hogy "hát lenne képem, ha lenne társaság". Ne tedd. Ha vki ilyet ír vissza, könyveld el, hogy vagy felszínes, vagy nem egymást keresitek.

Inkább olyan lányokra írj rá, akik hozzád hasonló képeket tesznek fel.

2017. nov. 6. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!