Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párotok mennyit chatel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok mennyit chatel, milyen felületeken (FB, Viber, vagy mas) és kikkel?

Figyelt kérdés
Mi zavar ebből? Mennyit chatel? Volt,hogy számotokra sértő volt hogy kivel, vagy mennyit ?

2019. júl. 24. 09:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokat mert kikapcsolom a wifit amikor jön. Neki meg nincs pénze mobilnetre.

🙂

2019. júl. 24. 09:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

A barátaival szokott napi szinten. Hogy mennyit azt nem tudom, mert sokat ül a gép előtt de nem mindig csetel. Facebookon és discordon szokott. A "barátai" csoportba tartoznak azok a srácok akikkel együtt játszik illetve néhány lány barátja.

Ezek közül az egyetlen ami zavar az a lány barátokkal való csetelés mert egyiknek se hallottam a nevét soha, azt se tudom kik ők, csak tudom, hogy vannak. A fiú haverjait mind ismerem mert találkoztam is velük és az nem zavar.

2019. júl. 24. 09:58
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem akkor zavar, ha akkor chatel, mikor együtt vagyunk/mi beszélgetünk. Illetlenségnek tartom velem szemben is és azzal szemben is akivel ír. Én még úgy tanultam, ha valamit csinálok, valakivel beszélek, akkor teljes egészében ott vagyok/az illetőé a figyelmem. Számon is kérik rajtam, ha nem így sikerül éppen, így azt hiszem elvárhatom én is.

33/f

2019. júl. 24. 09:59
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Barátaival Messengeren. Nem egy nagy csetelős fajta, én sokkal többet pötyögök. Velem Skype-ol, ha üzleti úton vagyok (kb évi 2x).
2019. júl. 24. 10:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Keveset, mert utál chatelni, szóval mindig valamilyen céllal ír, nem szokott rajta csak úgy beszélgetni. Whatsappot használ általában, néha Messengert, néha napi 5 percet tölt a telefonján, néha fél órát. Én még annyit se pötyögök, mint ő, nem a mi világunk. Barátoknak, haveroknak, kollégáknak ír (nők férfiak egyaránt, mindkettőnknek vegyes a baráti társasága), ha van valami. Egyik se zavar, felőlem chatelgethetne jóval többet is, csak nekem ne kelljen.. :D
2019. júl. 24. 11:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha írnak neki akkor visszaír, hogyha van valami értelmes oka rá akkor ráír valakire. Ez elég sok chatelést jelent mert mindkettőnket sokan zaklatják segítségért munka miatt is meg úgy kb minden miatt. Hogyha éppen kettesben szeretnénk lenni akkor nem írunk vissza tehát nem zavaró.

Azt, hogy kivel beszél nem mindig tudom és nem is érdekel. Nem nézegetjük egymás telefonját. Hogyha éppen előttem nyomkodja akkor látom, hogy kivel beszélget de amúgy nem szoktam se kérdezni se megnézni. Hogyha valami izgalmas vagy valaki hülye akkor úgy is megmutatja.

2019. júl. 24. 11:55
 7/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem sokat, viszonylag keveset percekben kifejezve. Csak facebookon. Családtagokkal, barátokkal, esetleg kollégaval, rokonnal. Teljesen keveset chatel, legtöbbet anyjával és nővérével. Semmi sem zavar, egyik sem sért, a mennyiség sem.

Aztán vagyok én, a barátnője. :) Más tészta. Velem percekben kifejezhetően lényegesen többet, mint bárki mással. Ez minden napra igaz, ha nem találkozunk. Még ismerkedéskor mondta is, hogy sose chatelt ennyit. Ez van, ha egy keveset chatelő fiú szerelmes lesz. Exem ugyanezen ment át.

2019. júl. 24. 13:01
 8/17 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Parom benn van egy csaladi chatben 4taggal ahova neha jon uzenet es borzaszto ritkan reagal ott.

Jol tettem h nem sertodtem meg mivel a testvere parja SINCS benn a csoportban ??? Es emiatt en sem csak szulok + 2 gyerek. De egyikojuk parja SE azaz En sem..

Ti szomoruak lennetek esetleg fajna? Eloszor arra gondoltam HA a tesoja parja Sincs benn ugy ertheto h en sem.

2019. júl. 24. 15:49
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

Nem lennék szomorú, mert az CSALÁDI chatszoba. Anya, apa, gyerekek. Pont.

Nem vagy családtag és ezt nem bántásból mondom. Vannak ott biztos topikok, amik nem tartoznak nem rokon emberekre és ez teljesen rendben van így.

2019. júl. 24. 16:07
 10/17 A kérdező kommentje:

Ember.. k#rvara de csaladtag vagyok. Ahogy ezt pl az apja is tobbszor megmondta de annak a sracnak is.. mivel a gyerekeik egyutt vannak Velunk.. !!! Ugyhogy ha te osszejossz valakivel es megismered a szuk csaladi koret bekerulsz abba. Verszerinti rokon meg nem leszel mert az nyilvan eleg gaz lenne verrokonnal szexelni pl..

Tehat csaladtagNAK szamitok verszerint nyilvan nem.. Ahogy parom is csaladtag Nalunk !! Ott van ha van esemeny stb mellettem..

Ugyhogy ekkora idiotasagokat ne hordj ossze h nem bantasbol mondod.. mi a f#sznak piszkalodsz h nincs jobb dolgod itt..

Tobbszor kijelentette a csaladja h CSALADTAG vagyok es nem egy hazassagi papir tesz azza... Hanem a viszony a csaladjaval .. de az egesz h kitalaltak a hazassagot egy borzalmas hulyeseg mert nem 1 nem 2 part ismerek 15 eve egyutt vannak van 2-3 kozos gyerek.. es ahol nincs gyerek ott is.. boven csaladtagok.

A parod all hozzad a legkozelebb nem? Nyilvan ezert logikus. Az ember a parjat szereti legjobban..

2019. júl. 25. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!