Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a vèlemènyetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a vèlemènyetek egy olyan nőről aki nincs fent facebookon?

Figyelt kérdés
2019. júl. 24. 08:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem az lenne, hogy végre egy normális nő, aki normális életet él. Jelenlegi barátnőm amúgy hasonló. Se Facebook, se Instagram, se hasonlók. És ettől izgalmasabb, mert meg kell ténylegesen ismerni, nem pedig csak felmenni a Facebookra és végiggörgetni a profilját. Szerintem inkább pozitív, mint sem negatív.
2019. júl. 24. 12:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Mit kéne gondolni? :D Semmi nincs ebben, nem kötelező regisztrálni oda.
2019. júl. 24. 12:23
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs és egy csomó ismerősömnek sem. Nem kötelező dolog. Attól, hogy egyeseknek az a világ közepe, másoknak tudnak élni anélkül.
2019. júl. 24. 13:59
 24/28 anonim ***** válasza:
68%

Inkább messengered legyen! (Már jóideje létezik facebook nélküli csak messengeres fiók lehetősége)

Nem akarok pluszalkalmazást felrakni.

2019. júl. 24. 16:15
 25/28 Fodor István Ferenc ***** válasza:
80%
Az, hogy vannak még normális nők. Én sem vagyok fenn, noha nem vagyok nő.
2019. júl. 25. 07:47
 26/28 Lazarus81 válasza:
100%
Nincs szükség a nyavajás facebookra,így is lehet teljes életet élni,sőt....Csak így tovább,építsd a társas kapcsolataidat személyesen
2019. júl. 28. 19:42
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen no, aki nem kenyszeresen a Facebookon mutogatja magat, az ritka kincs! Becsuld meg! Innen is csokoltatom! Nekem egy no szimpatikussagi fokmeroje, hogy mennyit hulyeseget posztolgat. Leges legrosszabb fajta amelyik kenyszeresen oszt meg mindenfele monologot.
2019. júl. 30. 09:45
 28/28 Moric15 ***** válasza:
100%
Tök jó fej!
2019. aug. 11. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!