Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy hölgy aki tetszik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy hölgy aki tetszik. Hogyan lehetne közeledni felé például Facebookon, hogy ne érezze túlzónak a közeledést?

Figyelt kérdés
2019. máj. 22. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Első szabály: NE hívd hölgynek!
2019. máj. 22. 20:12
 2/6 anonim válasza:
48%

Már miért ne hívhatná? Szerintem tök elegáns!

22 L

2019. máj. 22. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
igaza van! hívd ribinek, vagy asszonynak.
2019. máj. 22. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
A hölgyem megszólítástól nekem is összerezzen a gyomrom, sokfélék vagyunk, nem lehet elégszer hangsúlyozni.
2019. máj. 22. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk egész nap ne írogass, de azért írj minden nap, hogy lássa, érdeklődsz iránta. Csak ne vidd túlzásba. És ne mondd azt, hogy szereted, pár randi után.
2019. máj. 22. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a ‘hölgy’ hogy így nevezed? Mert ha fiatal akkor én biztos nem hívnám így. Egyébként nem tudom hogy milyen a személyisége és neki mi a túlzás, de szerintem se írj neki egész nap. Engem például nagyon zavar az is amikor valaki beszéli a semmit egész nap, csak hogy valamit mondhasson. Na meg az is ha valakitől nem akarok semmit és ennek ellenére minden nap ír. Szerintem először tudd meg hogy egyáltalán tetszel-e neki, és akkor nem lesz se neked se neki kínos.
2019. máj. 22. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!