Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a vèlemènyetek egy olyan nőről aki nincs fent
facebookon?
teljes és normális életet élhetsz így is. Semmi extra.
2019. júl. 24. 09:15
Sima messengerem van,és képzeld vettek már fel így csoportokba.Nem hiszem,hogy bármiről is lemaradok,rendezvényeket millió helyen meghirdetnek.Inkább örülök,hogy kimaradok a de szép vagy,a like zuhatagokból,az önajnározás,féltékenység táborából.Számomra a legunalmasabb hely a világon.Azt bámulni,hogy ki milyen kutyát simogatna,és melyik szigetre költözne,ha megnyerné a lottót,vagy a sorozatos önsajnáltatás,a 600x elcsépelt szólások,hogy a nők ilyenek,a férfiak olyanok,köszönöm,nem.Egyszer pár hónapig is sok volt.(4)
2019. júl. 24. 09:15
Inkább ne legyen neki mint olyan ostoba legyen mint az előző 12-es! Nem messengeres csoportra gondolt fentebb valaki hanem facebookosra! Kinek mi a fontos: van aki munkahelyi csoportban van, egyetemistáknak létszükséglet, van aki albérletet keres, stb. Attól mert van facebookod, nem kell másokat bámulni, én sem nézegetek senkit, mert egyszerűen nem érdekel. Arra használom amire való, napi max 1 percet vesz el az életemből.
2019. júl. 24. 09:23
Szerintem ez már sok... én az ismerkedés fázisában biztos kicsit bizarnak tartanám, és elgondolkodnék, hogy vajon miért nincs. Esetleg valami titkolni valója van, vagy lehet csak át akar verni.
Tudom tudom, ne egy facebook döntsön arról, hogy hogyan ítéljek meg egy nőt, de nem az lenne az első gondolatom, hogy ő ilyen öntudatos megfontolásból törölte magát.
Nem kell állandóan facebookozni, de szerintem a sok negativ tulajdonsága ellenére megkönnyíti bizonyos esetekben az életed.
2019. júl. 24. 09:23
A Facebook lefutott lemez. Pont nem érdekel. Én is csak a munkám miatt vagyok regisztrálva
2019. júl. 24. 09:28
13# Ostoba az Te vagy meg a számod.Benne vagyok egy csoportba és facebookon vettek fel.De ne kakild össze magad.
2019. júl. 24. 09:43
*'facebookon keresztül,facebook csoportba.
2019. júl. 24. 09:44
2019. júl. 24. 10:10
Emiatt nem lenne róla sem pozitív, sem negatív véleményem.
Többször volt már olyan is, hogy pár órás ismeretség után meg tudtam mondani, hogy az illető fent van-e facebookon, ha igen milyen gyakorisággal posztol, mennyi ismerőse van... az ilyesmi sokszor már az elején látható. Aztán persze vannak meglepetések is.
2019. júl. 24. 10:25
Ha ismernék olyan nőt aki nincs fent, rögtön azon lennék hogy megszerezzem magamnak! Én fent vagyok, de csak azért hogy elérjen aki akar, viszont a messengert nem használom. Napi 1-2 alkalommal felnézek, de nem viszem túlzásba. Sajnos vannak olyan emberek akik már függők és ott élik az életüket.
2019. júl. 24. 11:24
Kapcsolódó kérdések: