Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Nektek mi a velemenyetek arrol ha egy fiu bejelol es ratok ir facebookon, ismerkedes celjabol?
Figyelt kérdés
Kort is irjatok! : )2015. okt. 13. 23:31
1/5 anonim válasza:
Ha nem a szokásos "szia mizu" szöveg, meg nem is ez az "ismerkedés céljából írtam rád, szeretném tudni, hogy lehet-e róla szó...", hanem valami eredeti, akkor én kifejezezzen örülnék neki (feltételes mód, mert ilyenre még nem volt példa, csak az első kettőre sajnos :D) bár a személyes ismerkedést jobban szeretem, de tudom, modern világ...:D
(17)
2/5 anonim válasza:
nincs véleményem. Semleges. lényegtleen hogy hol keres meg, ha bejön bejön, ha nem nem...
4/5 anonim válasza:
Nem szeretem. Skeressen meg élőben és beszélgessünk!
5/5 anonim válasza:
sajna ram rengetegen irnak ugyan azzal " szia mizu van baratod " aztan csak annyi gogy szeo vagy es intelligens es ez szerintem nagyon gaz hogy annyira szt mondja intelligens vok hogy szia nincs
am faces ismerkedessel szerintem semmi baj ha uj egyedi szöveggel kezded
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!