Az orosz elnök beismerte a földönkívüliek létezését?
Itt ebben a videóban egy régebbi elnök azt mondja hogy itt vannak a földön, meg hogy van egy hatóság ami a tevékenységüket ellenőrzi.
Lehet ilyenek hallani olyan emberektől akik talán tudnak is valamit. Űrhajósok, katonai vezetők stb. Biztos nem az 5 perc hírnévért csinálják. Akkor mégse tagadják?
"Nem ninsennek foldonkivuliek a bolygonkon"
DE.
"
7-es. Vagom, hogy mirol szol a kerdes. Nem ninsennek foldonkivuliek a bolygonkon. Az feltunt volna szerintem random ido es hely pontokon."
Szóval a volt orosz elnök, aki hozzáfér a titkos dokumentumokhoz az mondja hogy igen. Te aki csak az energiatalok összetevőjének a listáját olvasgatod, te azt mondod hogy nem.
Teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom kinek kinek higgyek.
Higyj a tényeknek
1 Gyks levezeti, hogy vannak, de nem hisz benne, hogy itt is.
C. Igen komoly emberek allitjak
Kerdezo. Akkor elj ebben a hitben. Az, hogy foldonkivuli a foldon sokat jelenthet. Egy idetevedt bakterium is lehet foldonkivuli. En intelligens foldonkivuliekre gondoltam. Ha vannak is a foldon ilyenek, a szamossaguk elenyeszo.
Igen, nyilvan az egesz eletemet az energiaitalok osszetevoinek listajara tettem fel.
Amugy ha van x ezer foldonkivuli leny itt ami nem uti meg a human intelligenciat, annak mi jelentossege van?
Foldonkivukiek leteznek. Ezt irtam eloszor is.
Az az erdekes ha a Kardeshiev skalan nalunk nagyobb halakba botlunk ami exoterresztrialis. Hidd el ahhoz nem fog kelleni semilyen elnok mert feltunne a jelenletuk / kozeledesuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!