Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kínai elnök vs Orosz elnök?...

Kínai elnök vs Orosz elnök? Melyik a félelmetesebb, valamint melyik a legkiismeretlenebb?

Figyelt kérdés
..
2017. szept. 1. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Utálom a manipulatív kérdéseket, mint ez is.

A témában győztes az összes II.világháború utáni amcsi elnök, Kennedy-t leszámítva. Kiemelkedően szemétláda volt Truman, Reagan, Clinton, ifjabb Bush, Obama, Trump.

2017. szept. 1. 15:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Mélységesen az elsővel értek egyet. Guatemalát röhögve tűri a közvélemény, Oroszországban megölnek egy újságírót akkor meg felrobban az internet... Félre értés ne essék, nem vagyok Oroszország-párti. A lelkiismeretes államelnök ritka. Nálunk a 1998-2002-es Orbán volt az utolsó. Előtte meg nem tudom... Teleki Pál
2017. szept. 1. 16:52
 3/11 anonim ***** válasza:
A kínai elnököt nem ismerem, Putyinról meg nem sokat tudok.
2017. szept. 1. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Te minden nap kiteszed ezt a kérdést?
2017. szept. 1. 17:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Direkt nem akartam a kínai elnök nevét hangoztatni, mert tudtam hogy a magyar emberek 90%-a nincs vele tisztába.

De persze Putyint ismeritek. (a kínai elnököt, aki globális második vezető, arról meg semmit nem hallotok)

Ha ki írtam volna hogy Xi Jinping, akkor hülyének néztetek volna, mert sosem hallottatok erről a névről, pedig ő a kínai népköztársaság elnöke, az ország de facto legfelsőbb hatalmi grémiumának az első embere, valamint a KKP főtitkára. Valamint Oroszország csak harmadik globális játékos, messze lemaradva Kínától. Valamint ha még valamelyikőtök ismerte is volna ezt a nevet, még belém kötne hogy miért nem ,, Hszi Csin-ping " et írtam.. Ja és amúgy nem látom a manipulatív kérdést, de ha számodra az, nem kell rá válaszolni drága fiam. Ha meg annyira kíváncsiak vagytok rá, múltkor direkt a nevén hangoztattam a kínai elnököt, hogy kicsit segítsek, bár persze utána természetesen jöttek a mérgezett válaszok, hogy ,, mi?" meg hogy ,, mivan?" meg hogy ,, az ki? "... Szóval csak azt erősítitek ezzel, hogy mennyi dologgal nem vagytok tisztába, s aztán úgy kommenteltek ide. Az egyik válaszolónak meg (idézlek) ,, nem vagyok Oroszország párti " Tudod te egyáltalán hogy Oroszország mettől meddig Oroszország? Vagy csak ránéztél a földrajzi térképre? És érdekes volt hogy az első válaszoló általánosított, annak vette a kérdésemet mint a ,,szokásos manipulatív kérdést", persze direkt nem úgy tettem föl, hogy azt ne értsétek. Ha értelmesen teszem föl a kérdést belém köttök, ha meg egyszerűen akkor meg elkezdtek okoskodni... De ezenkívül Magyarországon megszokható hogy még Mao Zedong ról sem tanították az embereket iskolás éveikben, mert hogy nem vagyunk kínaiak.. De Sztálinról tanítottatok.. Pedig oroszok sem vagyunk... És durva hogy úgy tanítjátok nálatok hogy szibéria mindig is orosz térség volt, valamint hogy szibériába orosz többség van (?), és még azzal is félreinformáljátok az embereket hogy Sztálin ölte meg a legtöbb embert mint diktátor, ami szint úgy téves.. (Mao 78 millió kínai haláláért felelős, míg sztálin csak 23 milliót öletett meg). Btw, kár hogy nem tehetem fel nehezebben a kérdésem, mert azt már nem értenétek az átlag alatti magyar IQ tokkal ;) Tudjátok ha kimennétek az életetekbe legalább egyszer is Pekingbe (IQ 70-90), értelmi fogyatékosnak tituálnának bennetek, vagy legalább ennyit megkapnátok kínaiul hogy ,, hülye fehér ember, te ezt nem értheted" ... Örültem egyébként.

2017. szept. 1. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
2017. szept. 1. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:
amúgy nyilván Putyin mert dzsúdós
2017. szept. 1. 17:50
 8/11 anonim ***** válasza:
és hogy jön ide mao meg sztálin? a kéérdés alapján azt hiszi az ember h az aktuális elnökökre vagy kíváncsi
2017. szept. 1. 17:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Ajjaj, valaki nagyon kiakadt, mert rajta kívűl senki nem istenítette a kis szerelmét.

Amúgymeg nem tudom, hogy miért az emberek kategóriába írkálsz. Menj a politikába, ottvitatkozhatsz ugyanolyan elvetemült, csőlátású papagájokkal mint amilyen te vagy.

2017. szept. 1. 19:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Ennél rosszabb, hogy amerika szemétségeit viszont szépen elhallgatjuk, az "nem érvényes". Persze az ő szarságaikat ki szokás magyarázni, hogy a "nagyobb jóért" meg a "demokráciáért" szemétkedték végig a világot 1945 és 1989 között és ha valaki felszólalt ellene azt gyorsan lekommunistázták (ma lenácizzák) vagy eltették láb alól (Kennedy-fivérek).

Japánoknak szánt internálótáborok, olasz választásokba való beavatozás az '50-es évek elején "kommunista veszély" miatt, magyarok behülyítése '56-ban, mai napig működő brutális börtönök, a teljes vezetést dróton rángató oligarchiák (régen kizárólag az olajcégek voltak ezek, az ő érdekük volt Kennedy-ék kivonása a hatalomból és nekik is jött a legjobban). Eisenhower és Reagan csüngtek ezen a leginkább.

De az is vicces, hogy a '80-as években amerika lazán támogatta a ma főellenségnek tartott arabokat. Érted a "ná gy demokrácia" követője férfisovinsiszta, terrorista arabokat támogatott. Utána mikor már nem kellettek akkor jók lettek ellenségnek. A világ meg asszisztál hozzá.

Több ország teljes aranykészletét "őrzi" Amerika, "biztonsági okokból" nem is adja vissza kérésre. Japánban máig ott vannak és ahol megjelentek "demokráciát hinteni" mindenhol káosz maradt utánuk. Most miért nem mennek oda amikor tényleg baj van? Csak nem azért, mert ami kellett onnan az már megvan (olaj, vízkészletek) a többi meg kitérdekel?

2017. szept. 1. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!