Az orosz elnök beismerte a földönkívüliek létezését?
Itt ebben a videóban egy régebbi elnök azt mondja hogy itt vannak a földön, meg hogy van egy hatóság ami a tevékenységüket ellenőrzi.
Lehet ilyenek hallani olyan emberektől akik talán tudnak is valamit. Űrhajósok, katonai vezetők stb. Biztos nem az 5 perc hírnévért csinálják. Akkor mégse tagadják?
Akkor mégse tagadják?
Hivatalosan tagadják, nem lenne jó, ha minden ember megtudná, meg fel sem lennének rá készülve, összefosnák magukat.
Nem kell ehhez se politikus, se scifi film se lofsz.
Egyszeru valoszinusegszamitas.
Kedvezo esetek per osszes. Tessek ennyi az eselye, hogy van idegen elet odakint (megsugom: van).
Az observable universe tul nagy. Fel se birod fogni mekkora. Meg a sajat galaxisunkat sem fogod fel akkora (100k fenyev).
Javaslok egy kis Degresse Tyrese Gibson-t a temaban. Aztan van nehany jo jutub csannel ami ezzel foglalkozik. Hidd el, nem vagyunk egyedul. Plot twist: az univerzumot hidegen hagyja, hogy elsz e vagy halsz. Double plot twist: cold death. Keress ra.
Maltodextrin:
De itt arrol szol már a törtenet, hogy itt vannak jelenleg ezen a bolygón.
Amúgy az oroszok azért jelentik be,hogy ezzelmegmutatják Őket nem érdeklik az amerikai érdekek .
Miért pont ez a neved?
7-es. Vagom, hogy mirol szol a kerdes. Nem ninsennek foldonkivuliek a bolygonkon. Az feltunt volna szerintem random ido es hely pontokon.
Azert ez a nevem, mert szeretem a monster energiaitalt (imadom), es a maltodextrin az egyik alapanyaga.
Nekem annyira nem újdonság. De itt gyk-n mindig megmagyarázzák hogy kamu, ha valaki kiír valami ufo-s kérdést.
Erre mit léptek szkeptikuskák?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!