Miért tartottak az oroszok annyira nagyra olyan valakit, mint joszif visszarionovics dzsugasvili?
Még csak nem is volt orosz.
És ez a neve, a Sztálin az felvett név. Gruziaban született grúz anyától oszet apától.
Egy II. vh-s videó alatt beszélgettem egyszer valami orosz gyerekkel, aki Sztálint dicsőítette, mire írtam neki, hogy több ember haláláért felelős, mint Hitler, ő meg visszaírta, hogy ez is csak arra bizonyíték, hogy egy igazi férfi volt, mert egy "pussy" ezt nem bírta volna megcsinálni.
Nos, azt hiszem, ezzel egy kis betekintést nyertem az oroszok lelkivilágába...
Kíváncsi vagyok, ha ennek az orosz gyereknek tartottam volna némi techdemót abból a sztálini bánásmódból, utána mennyire istenítette volna.
'mert megmentette az orosz népet a haláltól.'
Aztarohadt... érdekelne a technikája.
6-os/
Ha nem lett volna ilyen kegyetlen, hogy aki visszavonul azt lelövik, akkor elvesztették volna a háborút, amiből következik az amit írtam
"Aztarohadt... érdekelne a technikája."
Jimbo bácsi jutott eszembe a South Parkból. :D
Valami olyasmit mondott, hogy muszáj ölni az állatokat, mert ha nem öljük őket, akkor meghalnak. :D
"Ha nem lett volna ilyen kegyetlen, hogy aki visszavonul azt lelövik, akkor elvesztették volna a háborút, amiből következik az amit írtam"
Jaja, hatalmas nagy stratégia volt, hogy a legjobb szovjet hadosztályokat mind nekizavarta agyatlanul a német vonalaknak, azok meg darálthúst gyártottak a fegyverekkel alig felszerelt orosz bakákból. Lehet, hogy kicsit inkább defenzívebbre kellett volna venni a figurát, amikor még egyértelmű volt a német fölény, nem?
Mikor a szovjetek már létszámban és fegyverzetben egyaránt fölényt élveztek, akkor is tömegrohamokkal verték át magukat a német vonalakon egészen Berlinig. Ott mekkora véráldozattal fizettek a győzelemért..
Ez a doktrína csak jóval később kopott ki a haderőből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!