Miért adott pénzt a Biden kormány transznemű állatkísérletekre?
Figyelt kérdés
Tegnap Trump a közpénzek pazarlására példaként említette, hogy a Biden-kormányzat milliókat költött transznemű állatkísérletekre. Nyilvánosságra hozták a több mint 8 millió dollárba kerülő kísérletek bontását.
ma 09:23
1/16 anonim 

válasza:

A liberális kormányok csak hülyeségekre költenek.
Ott volt az a nagy tűzvész Kaliforniában.A demokrata vezetés csökkentette a tűzoltóság költségvetését.Helyette meleg férfi kórusokra szórta az állami pénzt.
2/16 anonim 

válasza:

Az állatoknak is el kell hozni a demokráciát
4/16 anonim 

válasza:

Az állatoknak is meg kell engedni, hogy olyan neműnek érezzék maguk kívül, amilyennek belül 👍🌈
5/16 anonim 

válasza:

Mert hülye Trump is, meg Ti is: transgenic mice-ról szólt a kutatás (genetikailag megváltoztatták az egereket hogy reagáljanak az emberi kórokozókra és lehessen rajtuk kísérletezni), nem transgender mice-ról. Ez van amikor hülyék kormányoznak.
6/16 anonim 

válasza:

Ez ilyen liberális hóbort. Elég gáz, hogy idejutottak. Foglalkozhatnának értelmes dolgokkal is.
7/16 anonim 

válasza:

Ha már transznemű eleve állat. De ezek született állatok voltak
9/16 anonim 

válasza:

Nem szórakozásból voltak azok a kísérletek.Talán ebből a cikkből érthetőbb lesz mik voltak.
10/16 anonim 

válasza:

Legörgettem a cikk aljára, ott az van, hogy "inkább igaz".
Nekem ennyi elég. Azt a rengeteg libsi magyarázást meg mosdatást nem vagyok hajlandó elolvasni. A lényeg, hogy egy szélsőliberális portál elismerte, hogy "inkább igaz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!