Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van HD minőségű videó valamily...

Van HD minőségű videó valamilyen alien/UFO-ről/ról?

Figyelt kérdés
...avagy az ufós képek/videók mért mindig "4" pixelből állnak?
2010. júl. 3. 00:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk mert kamu.
2010. júl. 3. 00:06
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

direkt az UFO megjelenésekor van kéznél egy félmilliós HD kamera, kézi lencsékkel végtelen távolságra fókuszálva pásztázza az égboltot hogy te maximális minőségben, részletgazdagon nézegethesd XD

hacsak nem katonai kísérletek felvételeit látod, amatőr felvételekre esélyed sincs.

2010. júl. 3. 00:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"amatőr felvételekre esélyed sincs"

Az azért gyanús hogy egyetlen elfogadható minőségű kép nincs, nem? És HD pár éve nem lehetett.

2010. júl. 3. 00:29
 4/17 czibles válasza:
97%

talán már lesz úgyis mindenki lassan ájfónnal rohangál.

telefonálni velük nem fogunk, de szép képet hátha sikerül valakinek csinálnia.

2010. júl. 3. 00:57
 5/17 anonim válasza:
71%
Nincs, de még csak 4 pixeles se mert UFO nem járt még a Földön.És ez nem azt jelenti, hogy nem, hiszek bennük mert nagy számok törvénye alapján szinte 100% h léteznek, de ilyen csészealj méretű tákolmánnyal szerintem esélytelen hogy el jussanak ide több(száz?,ezer?) fényévről.
2010. júl. 3. 01:35
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem értek egyet az előttem válaszolóval.Nagyanyámnál voltam egyszer,mikor megkértem hajnali 2óra körül el kellett végeznem a nagydolgom:-),megkértem kísérjen ki,mivel náluk kint van a wc.:-)Mikor kijöttem a wc-ből,a kert fölött 1hatalmas csészealj lebegett.Látta ő is,én is.Nagyon megíjedtünk,azon csodálkozom hogy mamám nem lett rosszul.

Tudom ez nem ide tartozik,aki akarja elhiszi,aki nem az meg nem.De a válaszodra válaszolva én még nem láttam HD minőségű felvételt ufőkról/ufónautákról.

2010. júl. 3. 02:16
 7/17 anonim ***** válasza:
64%
google csodákra képes :D
2010. júl. 3. 10:45
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Vedd meg az X-aktákat blue-ray-en, aztán lesz jó minőségű UFÓ-s videód... :D
2010. júl. 3. 12:56
 9/17 anonim válasza:
61%

ma 12:56

Ez egy tiz pontos válasz volt!!! :D:D:D

2010. júl. 3. 17:16
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
ET-t már letöltheted HD-be :D
2010. júl. 4. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!