Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A sok-sok UFO (hazugságok? )

A sok-sok UFO (hazugságok? )

Figyelt kérdés

Van aki hisz van aki nem ebbe az élőlénybe de lehetséges hogy létezik,lehetséges hogy nem,nagyon sok kamu videó van igazság sehol nincsen.Belinkelek egy videót(nem UFO-król de nézzétek csak meg)

http://www.youtube.com/watch?v=HEheh1BH34Q&feature=related

Nah hogyha megnézted a videót láthattad hogy 19 "bolgyó"van még rajtunk kívül és mi ennek csak egy kis parányi része vagyunk,akkor a 19 "bolygó" közül miért csak mi élünk?pedig a 19 "bolygó" körül mi csak egy NAGYON KICSI VAGYUNK(szinte a legkisebb) és ezekből következtesetek arra hogy szerintetek létezik-e vagy nem létezik.

Nagyon szépen kérlek titeket hogy akinek nem tetszik a Téma ne irjon rá mert elég idegesító amikor a témától eltérnek meg hurrognak...Köszönöm

2010. júl. 1. 09:43
1 2 3
 21/29 Mate027 válasza:
semmi gond :P
2010. júl. 5. 14:22
 22/29 anonim ***** válasza:
Van élet más bolygón ez biztos. A világűr végtelen, úgyhogy biztos van. Egyébként én hiszek istenben, ezért úgy tartom, hogy ő teremtett minket és azért élünk, mert ez az ő akarat volt. Ja és több milliárd bolygó is lehet, mert mondom a világűr végtelen. Lehetséges, hogy több millió, vagy mégtöbb év múlva megtudjuk majd ezt, hogy léteznek e ürlények.
2010. júl. 10. 18:20
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem csak 19 bolygó van,a fele meg nap volt :D
2010. júl. 11. 09:02
 24/29 anonim ***** válasza:
fele csillag,bocs :D
2010. júl. 11. 09:03
 25/29 kayl18 ***** válasza:
csillag vagy Nap, ugyanaz
2010. júl. 11. 14:52
 26/29 anonim ***** válasza:
nem tudom, nem szoktam pásztázni az eget, viszont volt egy újságkihordó csaj Szekszárdon (sokáig nem tudtam hogy csaj xD unisex) , akinek Krissz Ufó volt a neve xD mindig azt mondta hogy ő nem tudom milyen csillagról jött (számokat mondott).. senki sem tudta az igazi nevét.. :) aranyos volt :D szerintem valami hibbantfejü lehetett.. bár elég érdekes arca volt, szóval nem tudom :) kétlem hogy ha vannak is ufók akkor feltétlen úgy kell kinézzenek mint az emberek, vagy mint ahogy a filmekben szokták ábrázolni őket :) bár a fene tudja.. :)
2010. júl. 17. 04:35
 27/29 anonim válasza:

Nem csak bolygón, holdakon is alakulhatott ki élet. Pl a Titánon folyékony metán van, tavak tengerek eső stb. Ki tudja, hogy abból milyen élő szerves vegyületek jöhetnek létre? A fő, hogy legyen folyékony halmazállapotú anyag a felszínen, hogy a molekulák kialakulhassanak.

Az Europ

2010. aug. 12. 09:43
 28/29 anonim válasza:

(röhadt laptop.)

Az Europán pedig kásás jég és víz van. Igaz hogy hideg de a tenger legmélyén is élnek baktériumok, ott is élhetnek, mert a mélyből feltörő hőmérséklet megfelelő az élet kialakulásához.

Tehát szerintem létezik földön kívüli élet. :)

2010. aug. 12. 09:44
 29/29 anonim ***** válasza:

Milyen 19?????

A bolygók száma szinte végtelen

2010. nov. 11. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!