Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A sok-sok UFO (hazugságok? )

A sok-sok UFO (hazugságok? )

Figyelt kérdés

Van aki hisz van aki nem ebbe az élőlénybe de lehetséges hogy létezik,lehetséges hogy nem,nagyon sok kamu videó van igazság sehol nincsen.Belinkelek egy videót(nem UFO-król de nézzétek csak meg)

http://www.youtube.com/watch?v=HEheh1BH34Q&feature=related

Nah hogyha megnézted a videót láthattad hogy 19 "bolgyó"van még rajtunk kívül és mi ennek csak egy kis parányi része vagyunk,akkor a 19 "bolygó" közül miért csak mi élünk?pedig a 19 "bolygó" körül mi csak egy NAGYON KICSI VAGYUNK(szinte a legkisebb) és ezekből következtesetek arra hogy szerintetek létezik-e vagy nem létezik.

Nagyon szépen kérlek titeket hogy akinek nem tetszik a Téma ne irjon rá mert elég idegesító amikor a témától eltérnek meg hurrognak...Köszönöm

2010. júl. 1. 09:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem tudhatja,csak aki már találkozott velük(annak se hiszik el...)
2010. júl. 2. 16:11
 12/29 anonim ***** válasza:

Hát jellemző...

Szerintetek a nagy államfőkkel nem vették fel a kapcsolatot?Csak hogy ők azt akarják h buták legyünk és nem mondják el a dolgokat.De szerintem pont az a buta aki szerint nincsen a földön kívül élet.

2010. júl. 2. 20:13
 13/29 anonim ***** válasza:
Hogyha ide tudnak jönni a földre akkor szerintem vannak olyan intelligensek hogy nem lőnek szét.
2010. júl. 2. 23:58
 14/29 anonim ***** válasza:
nézzétek meg a KBB titkos ufo aktáit, elég durva !
2010. júl. 3. 19:33
 15/29 kayl18 ***** válasza:
minden bolygón van élet, csak más-más dimenzióban és más életfeltételek mellett, ha ezt beismerik az okosak akkor már meg is fogalmazhatjuk mi is az élet
2010. júl. 3. 23:27
 16/29 kayl18 ***** válasza:
emlékszem mikor 9.-ben biológia tanárom kérdezte mi is az az élet, nem tudta senki, ő se és egy ember se tudja a Földön mi is az élet, mert olyan sokszínű, alkalmazkodóképes, törvényei vannak
2010. júl. 3. 23:31
 17/29 Mate027 válasza:

Az én 15 éves fejemmel úgy látom h ha mi is létezünk akkor ők miért is ne?Ezt a választ faterom is elfogatta pedig ő csak aszt fogadja el amit ő helyesnek tart és azt mondja ha lát egyet hisz bennük de attól h nem látod őket még épen ugyan úgy létezhetnek mint mi

Hogy ha ha nincs igazam aszt mondjátok meg!

2010. júl. 4. 10:10
 18/29 kayl18 ***** válasza:
eszméletlen nagy térpazarlás lenne, hacsak mi élnénk az univerzumban, én hiszek neked, de 0%-os válaszokkal inkább meg se szólalnék:D
2010. júl. 4. 12:29
 19/29 Mate027 válasza:
tegnap regiztem :D
2010. júl. 4. 13:53
 20/29 kayl18 ***** válasza:
akkor én kérek elnézést:)
2010. júl. 4. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!