A sok-sok UFO (hazugságok? )
Van aki hisz van aki nem ebbe az élőlénybe de lehetséges hogy létezik,lehetséges hogy nem,nagyon sok kamu videó van igazság sehol nincsen.Belinkelek egy videót(nem UFO-król de nézzétek csak meg)
http://www.youtube.com/watch?v=HEheh1BH34Q&feature=related
Nah hogyha megnézted a videót láthattad hogy 19 "bolgyó"van még rajtunk kívül és mi ennek csak egy kis parányi része vagyunk,akkor a 19 "bolygó" közül miért csak mi élünk?pedig a 19 "bolygó" körül mi csak egy NAGYON KICSI VAGYUNK(szinte a legkisebb) és ezekből következtesetek arra hogy szerintetek létezik-e vagy nem létezik.
Nagyon szépen kérlek titeket hogy akinek nem tetszik a Téma ne irjon rá mert elég idegesító amikor a témától eltérnek meg hurrognak...Köszönöm
Te jószagú szent ég. 19 bolygó? Star = csillag. Ennyit azért csak meg lehetne tanulni angolul.
Amúgy nem csak 19 van. Több milliárd. A matematikai számított valószínűsége a Föld-azonos bolygóknak (amelyek a lakható zónában vannak) kb. 1,5 millió (1.500.000) db. Ezek mindegyikén kialakulhatott az élet.
A videó, amit linkeltél, csak a nagyságot hivatott bemutatni. Megmutatta, hogy melyik az általunk ismert legnagyobb csillag. És ez mekkora a Földhöz viszonyítva. Valóban nem kicsi, de ez nem bizonyítja az idegen életforma létezését.
Egy lakható zónában lévő, földszerű bolygó felfedezése (bár már ilyet is találtak) már inkább reményt kelt.
De ne menjünk messzebb, még a Marsról sem mondtuk meg biztosan, hogy van-e, volt-e rajta élet. Mert erre is igen nagy az esély. A Mars pedig a szomszédunk...
Jéééé ilyet se láttam még valamit tévedtem(2perc alatt gyors leírtam mertmár idegesítettek a sok hülyeségek)és nem anyáztak le meg hurrogtak le ilyet háát :)
Amugy gyorsan irtam csak le mert már annyi hülyeség van...
14:54 vagyok.
Bocs félre értettelek.De viszont nagyon sok csillagrendszer van a miénken kívül szóval tényleg lehetetlen h csak a földön élnek.
Emberek, UFO-K LÉTEZNEK!!!!!!!!
Minden tárgy, amit nem sikerül azonosítani, vagy amíg nem azonosítják, addig UFO, azaz Undefinited Flying Object=Azonosítatlan Repülő Tárgy (ART).
Földönkívüliek... Nincs kizárva, hogy látogattak már a bolygónkra.
Az biztos, hogy más bolygón is van élet, mivel a világegyetem végtelen (elvileg), azaz ki tudja, hány csillagrendszer, bolygó, stb van benne, és hány bolygón vannak meg a megfelelő körülmények arra, hogy kialakulhasson az élet?
Bocsi a fogalmazásért és az elírásokért, gyorsan gépelek.
Üdv.: Szőrmók(segg)
mi az egyetlen bizonyíték arra, hogy nem léteznek ufók?
Az, hogy kapcsolatba se akarnak lépni velünk, hülye emberekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!