Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A sok-sok UFO (hazugságok? )

A sok-sok UFO (hazugságok? )

Figyelt kérdés

Van aki hisz van aki nem ebbe az élőlénybe de lehetséges hogy létezik,lehetséges hogy nem,nagyon sok kamu videó van igazság sehol nincsen.Belinkelek egy videót(nem UFO-król de nézzétek csak meg)

http://www.youtube.com/watch?v=HEheh1BH34Q&feature=related

Nah hogyha megnézted a videót láthattad hogy 19 "bolgyó"van még rajtunk kívül és mi ennek csak egy kis parányi része vagyunk,akkor a 19 "bolygó" közül miért csak mi élünk?pedig a 19 "bolygó" körül mi csak egy NAGYON KICSI VAGYUNK(szinte a legkisebb) és ezekből következtesetek arra hogy szerintetek létezik-e vagy nem létezik.

Nagyon szépen kérlek titeket hogy akinek nem tetszik a Téma ne irjon rá mert elég idegesító amikor a témától eltérnek meg hurrognak...Köszönöm

2010. júl. 1. 09:43
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Sehol nem olvastam hogy valaki azt mondta volna hogy nem hissz benne. Sőt mindenki azon van amit most te leírtál ( a bolygós ). De egyébként ez már eléggé túl van tárgyalva mert naponta jönnek hasonló kérdések.. Olyannyira hasonló hogy épp egy kicsi elétrés van köztük és ugyan azok a válaszok jönnek. Itt sem lesz máskép. Én hiszek bennük. Vagy is valami földönkívülibe igen de az UFO "azonosítatlan repülő tárgyat" jelent. Abba pedig hiszek. Sok repülőtárgyat nem tudtam azonosítani. : D
2010. júl. 1. 09:57
 2/29 anonim ***** válasza:

Te jószagú szent ég. 19 bolygó? Star = csillag. Ennyit azért csak meg lehetne tanulni angolul.

Amúgy nem csak 19 van. Több milliárd. A matematikai számított valószínűsége a Föld-azonos bolygóknak (amelyek a lakható zónában vannak) kb. 1,5 millió (1.500.000) db. Ezek mindegyikén kialakulhatott az élet.

A videó, amit linkeltél, csak a nagyságot hivatott bemutatni. Megmutatta, hogy melyik az általunk ismert legnagyobb csillag. És ez mekkora a Földhöz viszonyítva. Valóban nem kicsi, de ez nem bizonyítja az idegen életforma létezését.

Egy lakható zónában lévő, földszerű bolygó felfedezése (bár már ilyet is találtak) már inkább reményt kelt.

De ne menjünk messzebb, még a Marsról sem mondtuk meg biztosan, hogy van-e, volt-e rajta élet. Mert erre is igen nagy az esély. A Mars pedig a szomszédunk...

2010. júl. 1. 10:02
 3/29 A kérdező kommentje:

Jéééé ilyet se láttam még valamit tévedtem(2perc alatt gyors leírtam mertmár idegesítettek a sok hülyeségek)és nem anyáztak le meg hurrogtak le ilyet háát :)

Amugy gyorsan irtam csak le mert már annyi hülyeség van...

2010. júl. 1. 10:22
 4/29 anonim ***** válasza:
Már bebizonyították hogy a Marson nincs élet.
2010. júl. 1. 10:35
 5/29 A kérdező kommentje:
Amugy ezzel az a baj hogyha nagyon akarod látni látni is fogod mint a szellemeket.pl én kis koromba megnéztem a kört(horror film egy kislány van benne aki meghalt blablabla)és mindig ha mentem WC-re féltem mert ott láttam az ablaknál megamikor fölébrettem mert innom kellet nem mertem kimenni egyedül mert féltem hogy elkap satöbbi és akkor bemagyaráztam magamnak hogy nincs is olyan csak a képzeletembe és pikkpakk többet nem féltem ettől szóval ezt is be lehet meélni magadnak hogy elraboltak az UFO-k meg ilyenek meg a szellemekről is sok nevetsgées kamu-t olvastam...
2010. júl. 1. 10:38
 6/29 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok ezzel hogy majd ha lesz valakinek kézzel fogható bizonyítéka akkor elhiszem. Addig meg nem érdekel.
2010. júl. 1. 10:58
 7/29 anonim ***** válasza:
Nem 19 csillagrendszerre gondolsz?
2010. júl. 1. 14:54
 8/29 anonim ***** válasza:

14:54 vagyok.

Bocs félre értettelek.De viszont nagyon sok csillagrendszer van a miénken kívül szóval tényleg lehetetlen h csak a földön élnek.

2010. júl. 1. 14:59
 9/29 anonim ***** válasza:

Emberek, UFO-K LÉTEZNEK!!!!!!!!

Minden tárgy, amit nem sikerül azonosítani, vagy amíg nem azonosítják, addig UFO, azaz Undefinited Flying Object=Azonosítatlan Repülő Tárgy (ART).

Földönkívüliek... Nincs kizárva, hogy látogattak már a bolygónkra.

Az biztos, hogy más bolygón is van élet, mivel a világegyetem végtelen (elvileg), azaz ki tudja, hány csillagrendszer, bolygó, stb van benne, és hány bolygón vannak meg a megfelelő körülmények arra, hogy kialakulhasson az élet?

Bocsi a fogalmazásért és az elírásokért, gyorsan gépelek.

Üdv.: Szőrmók(segg)

2010. júl. 1. 15:13
 10/29 anonim ***** válasza:

mi az egyetlen bizonyíték arra, hogy nem léteznek ufók?

Az, hogy kapcsolatba se akarnak lépni velünk, hülye emberekkel...

2010. júl. 2. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!