Egyik este anyuval néztük a tévét és ufokról volt szó. Mondták hogy az egyetlen magyarországi ufo észlelést ezerkilencszázmittudoménmennyiben (már nememlékszem mitmondott) írták le, és anyu erre felkapta a fejét, nemszólt egy szót se, majd telefonált egyet és elmesélte.
Abban az évben ugyebár, barátokkal együtt mentek autóval valahova és anyu a barátnőjével hátul ült. Hátranéztek és láttak ilyen tökgyorsan pörgő felhőszerűséget, ahogy követte a kocsit. A sofőrnek szóltak hogy álljanak meg. Megálltak, kiszálltak a kocsiból, a "felhő" is megállt. Nézték egy ideig majd visszaszálltak. A sofőr szórakozott kicsit, és mikor gyorsabban hajtott, a felhő is begyorsult, lassításkor azis lassított. Aztán egy idő után eltűnt. Lehetséges ez, vagy van erre valami magyarázat?
tudom mi az ufo.. épp ezért nem azt írtam hogy kis szörnyek szaladgáltak :D
2010. jún. 30. 07:12
4/11 anonim válasza:
ez nem igaz mkert nem csak egy volt. Anyu még kicsi volt, 1970 körül pesten ez történt: Anya ment haza a suliból és látott egy Ufo-t /Az azonosítatlan repülő objektívre gondoltam/ nem csak ő láta és nem votl betépve , mert 70-ben nem hiszem h 10 éves lányok drgozotak...
2010. jún. 30. 19:25
5/11 anonim válasza:
Jah és nem csak ő látta. valami egy Z alaakban repült , és látt egy csomóan
2010. jún. 30. 19:26
6/11 anonim válasza:
18:49 neki üzeném hogy a kérdező jol fogalmazta meg azt hogy UFO honnan gondolod hogy ö nem az azonosítatlan tárgyra gondolt , miböl gondolod hogy idegenekre gondolt :DDD
Na szóval a történetében is azonosítatlan tárgyakat vélt fel fedezni szóval nem kéne ki oktatni...
2010. júl. 3. 17:44
7/11 anonim válasza:
ha követte a kocsit és stb, akkor az gömbvillám volt. :) anyud szerencsés hogy láthatta.
2010. júl. 10. 18:19
8/11 anonim válasza:
Mond meg anyádnak,hogy mér tudod hogy nem létezik a télapó.
2010. júl. 10. 19:09
9/11 anonim válasza:
Szerintem valaki nagyon be volt szívva akkor...
2010. júl. 15. 10:06
10/11 anonim válasza:
lehetséges bizony!!én már több ilyet láttam nekem is sokan meséltek ilyeneket!velem vagy pár hónapja történt az hogy este készültem ki a buszmegállóba anyukámnak mondtam h kisérjen ki mert nem szeretek egyedül menni aztán furcsa modon rögtön a szemem az égre tapadt felhös volt szoval nemtudtam hinni magamnak hogy ilyet látok ilyen felhöcske volt szintugy és ilyen ovális alaku de megbujt a felhök között csak akkor tudtad igazán észrevenni amikor hosszan nézted anyukámnak mondtam is hogy nézze mi van ott ugyan ö szemüveg nélkül nem lát tul jol de ez még neki is furcsa volt aztán elindultunk és mintha követett volna aztán már nagyon paráztunk mikor észrevettük h ez jön velünk messze van a buzmegálló tölünk igy vagy öt percig is menekültünk elöle majdnem elestem annyira siettem ijedtembe mikor a buszmegbe kiértünk mondtam anyunak h ne nézzen oda be voltam szarva mikor meg felszálltam a buszra hátranéztem és akkora már olyan fényes volt a téesz közepén csak anyukámat sajnáltam mert neki egyedül be kellett másznia az uton és egy lélek se volt a közelbe végén anyu elmesélte h mikor ment haza követte de ö nem félt mikor meg beért a házba akkor az ablakbol nézte ahogy el vissza megy nemtudom jobban kifejezni mintha a mi dimenzionka leragadt volna aztán eltünt! ja és barátnömék fényes nappal egy cikázó gömböt véltek felfedezni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!