Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottam egy ilyen történetet: 19 éves, fullszűz, csúnya srác.15 éves, bombanő húg. érdekel?
na szóval ez történik... egy szobában laknak. a srác éjszakánként felébred, idegesség, stb... na és egyser meglátja a húgát úgy, hogy a pólója a melle felé van húzva, elfekszi, stb... olyan isteni melleket lát, szemtől szemben, amilyet még sosem... kiveri... egy csomószor.. és erre rákap... minden éjjel megcsinálja... és mindig kicsit tovább megy... csak megérinti, éppen, a mellbimbót... aztán a melleket... végül a nyelve hegyével, majd a szájával-mellével, és egyszercsak felébred a lány.
a kérdés: mit csinálnál ilyenkor, a srác helyében, vagy a lány helyében? a szülők helyében? vagy egyáltalán, mit gondolsz erről a történetről?
nekem kamunak tűnik, de ki tudja... vannak olyanok, akik a saját testvérükkel szexelnek..
Szerintem nagyon kamu.. :)
Egyébként, ha velem ilyen történne és izomból tökön rúgnám a fiút, közbe ordítanék és elrohannék. Többé pedig látni sem bírnám!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!