Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges hogy az UFO-k...

Lehetséges hogy az UFO-k álmomban "üzenjenek"?

Figyelt kérdés

Pár hete az unokatesómmal elkezdtünk foglalkozni az UFO-kkal. Utána néztünk hogy hol látták őket, milyen alakban, stb.

Egyik délután, mikor anyám a 3 éves öcsémet altatta (karban ringatta) egyszercsak 3 fény kör jelent meg a fején...

Piros, kék, és sárga. V alakban álltak, a piros fölül, mellette jobbra lent a kék, a kéktől balra a sárga(citromsárga). És ez a 3 kör elkezdett forogni...

Aznap este sokáig nem tudtam aludni...

mikor aztán sikerült elaludnom, láttam magam előtt a világűrt, és hallottam egy olyan furcsa hangot... beszélt valamiről, valami furcsa nyelven, de nem láttam a hang forrását... Majd egy idő után megjelent előttem egy furcsa lény, hosszúkás, hófehér arca volt, és úgy éreztem mintha maga előtt tartana a levegőben... éreztem hogy a két vállamnál hozzámér valami, ami az ő része... talán keze... már ha van neki - nem tudom.

Aztán az ennek a valaminek a hangja keveredett anyám hangjával, amint a nevemet mondogatja...

Majd felébredtem, anyám próbált felébreszteni, és most sikerült is neki.. az ágyam másik végében feküdtem, állítólag jéghideg volt mindenem, de én nem fáztam...

Anyámtól tudom, hogy hangosan nyöszörögtem álmomban.

Mi a fene lehetett ez?!

2010. jún. 18. 12:58
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Anyám... de rosszat fogok álmodni... xD
2010. jún. 26. 22:59
 22/29 anonim válasza:
mé nem szarod le
2010. jún. 27. 19:26
 23/29 anonim válasza:
Szerintem csak rémálmod volt... Menj át az Álomfejtés témába!
2010. jún. 30. 11:34
 24/29 anonim válasza:
csak mert nagyon a fejedben volt máskor ne gondolj igy rá nekem is volt ár ilyen ha akarod elmesélem add meg az e-mail cimedet és leirom ...^^
2010. jún. 30. 17:59
 25/29 anonim válasza:
olyan sokat foglalkoztál a témával, hogy ilyen álmaid lettek. egyébként a kört más is látta, mert lehet, hogy csak bekpzelted azokat
2010. júl. 5. 13:03
 26/29 anonim ***** válasza:
Hát ha még érdekel a téma akkor írj privit.érdekes és félelmetes állom lehetett.engem is érdekel az ufo téma.de engem még nem "látogattak meg"álmomban.kiváncsi lennék hogy mit akartak veled közölni.
2010. júl. 8. 11:56
 27/29 anonim ***** válasza:
Lehet túl sokat foglalkoztál a témával és csak beképzelted, hogy az ott van és az álom is amiatt lehetett szerintem. Vagy a 3 fény kört bármi okozhatta, lehet, hogy valami lámpaszerűség világított, vagy a fény verődött vissza. Egyébként az orvosoknál is van olyan, hogy beképzelnek magukon egy betegséget, ami nem igaz. Lehet, hogy most is ilyesmi történhetett. Vagy természetfeletti jelenség és tényleg közölni akartak veled valamit. Kutakodj azután, hogy a V alaknak van e közük az UFO-khoz. Egyébként, ha máskor megjelennek, akkor nézd meg közelebbről, vagy fotózd le és vidd el valami szakembernek a bizonyítékot.
2010. júl. 10. 18:15
 28/29 anonim válasza:
lehet hogy csak befolyásolt amit láttál és ezért éreztél ilyet.Ha tényleg "elvittek volna" akkor ugye nem lehettél volna ott, anyud nem hallhatott volna...aztán fene tudja lehet egy másik dimenzióba csöppentél...ezek olyan dolgok amikről senki nem tud semmit (csak egy pár ember, pl Danikeennek vannak tök jó filmjei, érdemes megnézni)
2010. júl. 25. 20:09
 29/29 anonim ***** válasza:

Ami az öcséddel történt - no comment,

de az álmodról annyit, hogy ez nem UFO-üzenet, hanem

Isteni-sugallat:

Írj könyvet, aztán rendezőként filmesítsd meg.

Ebből egész jó ki filmet lehetne összehozni......

2010. nov. 2. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!