Mit jelent, ha álmomban kihúztam a fogam?
Figyelt kérdés
Ha kiesnek a fogaim, az halált jelent ha jól tudom.
De én magamnak húztam ki, 2 ujjal, nem fájt meg semmi, köpködtem utána kicsit.
De reggel, amikor keltem, úgy éreztem, mintha tényleg nem lenne ott a fogam.
2011. okt. 26. 22:24
1/8 anonim válasza:
Ez egy baromság. Szerintem ne vedd be ezeket az álom-magyarázatokat. Én az életemben úgy tapasztaltam, hogy az elmúlt 3 nap valamelyik tudatosan észre-nem-vett, de fontos eseményéről álmodok. Általában mindig összeköthető az életemmel, mostanában már sikerül kitalálnom, hogy mi "ihlette" az álmot. Szerintem te is ezt keresd, és ne a halálodat várd egy idióta magyarázás miatt.
2/8 A kérdező kommentje:
Jajj dehogy, azt hiszem félreértettél.:)
Szóval én azt mondtam, hogy a foghullást az álmoskönyv ezzel "magyarázza". Csak kíváncsi voltam, vannak-e nagy álomfejtők, meg arra is, hogy miért volt olyan valóságos hatása felkelésnél.(máskor is volt, hogy sérülésre keltem, de itt a fogkihúzás és az ébredés közt órák teltek el)
2011. okt. 26. 23:08
3/8 anonim válasza:
Nagyon összeszorítottad álmodban a fogadat, esetleg féloldalasan, oldalról nyomódott, annyira, hogy szinte már fájt. Nálam is volt ilyen és mikor felkeltem, akkor éreztem a fogamon, hogy rossz helyzetben érte terhelés alvás közben.
4/8 anonim válasza:
Valakit könnyen szemrebbenés nélkül meg bántasz majd, de utánna nagyon megbánod és bántani fog a dolog.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, már nagy vagyok. :)
Igen én is szoktam összeszorítani a fogam, de ez nem az volt. Mindenesetre érdekes volt, hogy fájt a "helye".
2011. okt. 28. 21:25
7/8 anonim válasza:
uhh barátom bajban vagy! ez csak egyet jelenthet: szerelmes vagy a fogorvosodba, és a tudatalattid így akarta elbűvölni...ja és azért fájt, mert a szerelem is fáj...:((
8/8 A kérdező kommentje:
Jajjj, akkor biszex vagyok?? :)))
2011. nov. 4. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!