Visszatérő álmomban terhes vagyok?
Szerintem nem terhes én nekem is vissza térő álmom és még csak 16 vagyok és szűz.
Szerintem változást jelenthet, mert egy baba mindig valami újat és boldogat hoz. Persze ez csak az én véleményem nem vagyok szakértő :D
Én rettegtem egy esetleges terhességtől, nagyon sokszor álmodtam, hogy terhes vagyok. Álmodtam a szülésről is, meg arról, hogy látom magamban amint "úszkál"... Láttam nagyobb korában is, fiúnak álmodtam...
Nem akarlak megijeszteni, de én az is voltam... Megtartottam a picit, bár nekem is így "elromlott" a jövőm, hisz csak 19 voltam, 20 évesen szültem. De nem bánom, szeretem nagyon a leányomat(!), az egyetem amúgyis megvár, majd folytatom 2 év múlva...
Légy óvatos, fő az elővigyázatosság. Minél jobban rettegsz tőle, annál inkább utolér...
csak most látom az utolsó válaszát.. gratulálok a babádhoz :)
én persze nem voltam terhes, inkább a sok változást jelenthette amin keresztülmentem, ahogy ezt fentebb valaki már írta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!