Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges hogy az UFO-k...

Lehetséges hogy az UFO-k álmomban "üzenjenek"?

Figyelt kérdés

Pár hete az unokatesómmal elkezdtünk foglalkozni az UFO-kkal. Utána néztünk hogy hol látták őket, milyen alakban, stb.

Egyik délután, mikor anyám a 3 éves öcsémet altatta (karban ringatta) egyszercsak 3 fény kör jelent meg a fején...

Piros, kék, és sárga. V alakban álltak, a piros fölül, mellette jobbra lent a kék, a kéktől balra a sárga(citromsárga). És ez a 3 kör elkezdett forogni...

Aznap este sokáig nem tudtam aludni...

mikor aztán sikerült elaludnom, láttam magam előtt a világűrt, és hallottam egy olyan furcsa hangot... beszélt valamiről, valami furcsa nyelven, de nem láttam a hang forrását... Majd egy idő után megjelent előttem egy furcsa lény, hosszúkás, hófehér arca volt, és úgy éreztem mintha maga előtt tartana a levegőben... éreztem hogy a két vállamnál hozzámér valami, ami az ő része... talán keze... már ha van neki - nem tudom.

Aztán az ennek a valaminek a hangja keveredett anyám hangjával, amint a nevemet mondogatja...

Majd felébredtem, anyám próbált felébreszteni, és most sikerült is neki.. az ágyam másik végében feküdtem, állítólag jéghideg volt mindenem, de én nem fáztam...

Anyámtól tudom, hogy hangosan nyöszörögtem álmomban.

Mi a fene lehetett ez?!

2010. jún. 18. 12:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
De érdekes, h pont akkor, amikor az ufókkal kezdtél foglalkozni. Eddig a büdös életbe nem volt hasonló gondolom... csak beképzeled az egészet! Hülyeség...
2010. jún. 18. 13:07
 2/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak annak a jele, hogy nagyon szeretnél találkozni, beszélni egy földönkívülivel. Szerintem az agyad játéka lehet ha nem lesz több ilyen akkor ne foglalkozz vele.
2010. jún. 18. 13:11
 3/29 anonim ***** válasza:
35%

Unidentified

Flying

Object

Első betűk fentről lefelé?

UFO

Jelentés?

Azonosítatlan repülő tárgy.

Mit foglalhat magába?

-Repülők

-Helikopterek

-Madarak

-Repülőeszközök modelljei

-Bármi ami repül, de nem tudjuk azonosítani

Ha megmondod, hogy hogyan tud egy ilyen üzenni neked álmodban, megmondom, hogy lehetséges-e.

2010. jún. 18. 13:14
 4/29 A kérdező kommentje:

A tudományos meghatározás, és a köznyelvben elterjedt jelentés közt van különbség.

A tudományosat leírtad, a köznyelvben az UFO pedig földönkívüli életet is jelent...

Nem kérek a kötekedésből... ^^

2010. jún. 18. 13:17
 5/29 anonim ***** válasza:
akkor ne várd el azt, hogy a teljesen köznapi kérdésedre tudományos válaszokat kapj, ha ennyire sem érdekel téged a szaknyelv helyes használata.
2010. jún. 18. 14:18
 6/29 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, és lehetségesnek tartom a fk-eket.

Az, hogy most foglalkoztál vele, lehet véletlen egybeesés is.

Kár, hogy nem értetted, mit akar mondani, de szem. még az sem késő, megértheted, ha próbálsz visszaemlékezni.

2010. jún. 18. 14:58
 7/29 BlackSword ***** válasza:
Egyszerűen csak képrázott a szemed, vagy haluztál... Tedd le a füvet...
2010. jún. 18. 16:00
 8/29 A kérdező kommentje:
Nem füvezem... x)
2010. jún. 18. 17:01
 9/29 anonim ***** válasza:
Hát ez csak az én véleményem de szerintem azért volt ez mert elkezdett érdekelni a téma.Velem is van olyan h valami elkezd érdekelni és utána azzal álmodom.
2010. jún. 18. 20:57
 10/29 anonim ***** válasza:
51%

HÁNGOZSÁBAN

LEFOGOK SZOKNI A CIGÁRETÁRÓ!

2010. jún. 18. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!