Lehetséges hogy az UFO-k álmomban "üzenjenek"?
Pár hete az unokatesómmal elkezdtünk foglalkozni az UFO-kkal. Utána néztünk hogy hol látták őket, milyen alakban, stb.
Egyik délután, mikor anyám a 3 éves öcsémet altatta (karban ringatta) egyszercsak 3 fény kör jelent meg a fején...
Piros, kék, és sárga. V alakban álltak, a piros fölül, mellette jobbra lent a kék, a kéktől balra a sárga(citromsárga). És ez a 3 kör elkezdett forogni...
Aznap este sokáig nem tudtam aludni...
mikor aztán sikerült elaludnom, láttam magam előtt a világűrt, és hallottam egy olyan furcsa hangot... beszélt valamiről, valami furcsa nyelven, de nem láttam a hang forrását... Majd egy idő után megjelent előttem egy furcsa lény, hosszúkás, hófehér arca volt, és úgy éreztem mintha maga előtt tartana a levegőben... éreztem hogy a két vállamnál hozzámér valami, ami az ő része... talán keze... már ha van neki - nem tudom.
Aztán az ennek a valaminek a hangja keveredett anyám hangjával, amint a nevemet mondogatja...
Majd felébredtem, anyám próbált felébreszteni, és most sikerült is neki.. az ágyam másik végében feküdtem, állítólag jéghideg volt mindenem, de én nem fáztam...
Anyámtól tudom, hogy hangosan nyöszörögtem álmomban.
Mi a fene lehetett ez?!
Unidentified
Flying
Object
Első betűk fentről lefelé?
UFO
Jelentés?
Azonosítatlan repülő tárgy.
Mit foglalhat magába?
-Repülők
-Helikopterek
-Madarak
-Repülőeszközök modelljei
-Bármi ami repül, de nem tudjuk azonosítani
Ha megmondod, hogy hogyan tud egy ilyen üzenni neked álmodban, megmondom, hogy lehetséges-e.
A tudományos meghatározás, és a köznyelvben elterjedt jelentés közt van különbség.
A tudományosat leírtad, a köznyelvben az UFO pedig földönkívüli életet is jelent...
Nem kérek a kötekedésből... ^^
Én elhiszem, és lehetségesnek tartom a fk-eket.
Az, hogy most foglalkoztál vele, lehet véletlen egybeesés is.
Kár, hogy nem értetted, mit akar mondani, de szem. még az sem késő, megértheted, ha próbálsz visszaemlékezni.
HÁNGOZSÁBAN
LEFOGOK SZOKNI A CIGÁRETÁRÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!