Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges hogy az UFO-k...

Lehetséges hogy az UFO-k álmomban "üzenjenek"?

Figyelt kérdés

Pár hete az unokatesómmal elkezdtünk foglalkozni az UFO-kkal. Utána néztünk hogy hol látták őket, milyen alakban, stb.

Egyik délután, mikor anyám a 3 éves öcsémet altatta (karban ringatta) egyszercsak 3 fény kör jelent meg a fején...

Piros, kék, és sárga. V alakban álltak, a piros fölül, mellette jobbra lent a kék, a kéktől balra a sárga(citromsárga). És ez a 3 kör elkezdett forogni...

Aznap este sokáig nem tudtam aludni...

mikor aztán sikerült elaludnom, láttam magam előtt a világűrt, és hallottam egy olyan furcsa hangot... beszélt valamiről, valami furcsa nyelven, de nem láttam a hang forrását... Majd egy idő után megjelent előttem egy furcsa lény, hosszúkás, hófehér arca volt, és úgy éreztem mintha maga előtt tartana a levegőben... éreztem hogy a két vállamnál hozzámér valami, ami az ő része... talán keze... már ha van neki - nem tudom.

Aztán az ennek a valaminek a hangja keveredett anyám hangjával, amint a nevemet mondogatja...

Majd felébredtem, anyám próbált felébreszteni, és most sikerült is neki.. az ágyam másik végében feküdtem, állítólag jéghideg volt mindenem, de én nem fáztam...

Anyámtól tudom, hogy hangosan nyöszörögtem álmomban.

Mi a fene lehetett ez?!

2010. jún. 18. 12:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy alien vagy? :O
2010. jún. 18. 23:36
 12/29 anonim válasza:
jóféle joint...
2010. jún. 18. 23:51
 13/29 anonim ***** válasza:
Miért hiszi a sok fiatal gyerek h a fűtől halucinálni?Max talán ha egész nap folyamatosan azt szívod.
2010. jún. 19. 13:04
 14/29 anonim ***** válasza:
Az öcsikéd alien baba :D
2010. jún. 20. 18:53
 15/29 anonim ***** válasza:
Az történt hogy rá izgultál az ufó sztorikra annyira, hogy már álmodban is azt láttad. Ebben nincs semmi misztikus. :)
2010. jún. 21. 05:01
 16/29 anonim válasza:
22%
Én azt mondom, hogy foglalkozz vele még jobban, mert nincsenek véletlenek!ne menjen el a kedved ettől a témától, mert igen is nagyon érdekes az idegen fejlett lényekről tanulni.ha nem is az ufók üzentek neked, higgy a lelkedben, mert neked ez a dolgod!
2010. jún. 21. 13:51
 17/29 A kérdező kommentje:

Azért nem volt olyan kellemes álom, hogy megint elkezdjek velük foglalkozni... x)

Azóta nem volt ilyen álmom... viszont azokat a köröket láttam azóta jópárszor... Lehet újra foglalkoznom kéne velük. Így nem lehetek biztos benne hogy nem akartak üzenni, ha meg mégis, azt akkor csak egy módon deríthetném ki... x) Ha kutatok tovább. De ha bekattanok az a ti lelketeken szárad! :D

2010. jún. 21. 15:13
 18/29 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lehetetlen a dolog! Ha érdekel a téma, foglalkozz vele!
2010. jún. 22. 12:54
 19/29 anonim ***** válasza:

Figyu ne vedd batodasnak a kovetkezot:

Az urben lehetnek fejlet elolenyek amik a gondolataikal bexelnek ,de szerintem mi nem vagyunk erdekesek az ok szemukben .Es ez csak 1 szimpla alom volt ,csak nagyon foglalkoztat a tema es a kepzeletedben te ugy kepzelted el az ufokat es megalmottad.

2010. jún. 22. 19:00
 20/29 anonim válasza:

szerintem meg vigyázz mert elkapnak a Predátorok :D

aztán lesz itt AVP ne félj :D

2010. jún. 22. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!