Azt hiszem eljött az idő, hogy beszéljünk a guaroditákról. Ti is egyre többször hallotok róluk?
Figyelt kérdés
hívják még őket guaroknak, guarkoknak is ha esetleg így ismernétek.2018. márc. 12. 00:16
1/16 anonim válasza:
Mindenemet oda adnám bárkinek aki le tudja zsírozni az idegenekkel, hogy telepedjenek le nálunk pár évre és magyarázzák el nekünk, hogy miért vagyunk hülyék. Nekik talán hinnénk.
2/16 anonim válasza:
#1: Miért, szerinted "kik" azok a guarok?
3/16 anonim válasza:
Én olyan sokat azért nem hallok a guarokról, guarkokról, de ha egyre gondolunk, nem értem, miért az ezotéria rovatban van a kérdés.
4/16 fersk válasza:
Szerintem még nincs itt az ideje. Türelem...
5/16 anonim válasza:
1 vagyok. Nem tudom gondolom egy nemrég írt cikk kitalált lényei egy szenylapról.
6/16 anonim válasza:
Én guaraguminak ismerem.Benne vannak a rágóban, cukorkákban, édességekben. Rendkívül rákkeltőek.
7/16 anonim válasza:
Én beírtam mind a 3 szót többféle módon a keresőbe, semmit nem adott ki :D ezt kedves kérdező hol találtad? agyadban mélyen?
8/16 anonim válasza:
Hamarosan megérkezik érted a mentő, addig őrizd meg a nyugalmad.
9/16 anonim válasza:
Én szentül hiszem, hogy létezik guanó.
10/16 A kérdező kommentje:
Akkor még várok a téma közbeszédbe implementálásával.
2018. márc. 12. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!