Nagyim nemrég meghalt, többször is álmodtam vele mit jelenthet?
Ennek már három hónapja mégis kb havonta egyszer álmodok vele és nagyon határozottan emlékszem rá, holott semmilyen álmomra nem emlékszem kb soha.
Mindegyik álmom a nagyszülői házban játszódik ami a csalad életének a központja volt mindig is nagyim pedig a csalad feje úgymond.
Szóval mindhárom álmomban épp családi összejövetel van mindenki ott van és nagyim mindig ugyanazon a széken ül.
Az első álomban meglepodtem hogy ott van hiszen nemrég temettük el. Azt mondta nem sok időre ment el és hogy már visszajött és velünk marad.
A másodikban azzal nyugtatott hogy h formának szeretett minket unokákat és engem is szeretett és értékelte hogy az utolsó időben ennyit segítettem neki.
A harmadikban eddig ha jól emlékszem azt mondta hogy végleg visszajött és már nem fog elmenni. De ebben most így hirtelen nem vagyok biztos mert a másik kettőt felidézve elfelejtettem.
Ez mit jelenthet? Kb 3 hetente volt egy-egy ilyen álmom a temetés óta.
Magyarázhatjuk azzal is, hogy így dolgozod fel az elvesztését. Így idővel majd elmúlik.
De úgy is magyarázhatjuk, hogy veled van a lelke. Az utolsó üzenetéből az jön le, hogy veled marad még szükség van rá. Igazából a reinkarnáció szempontjából nézve sincs elkésve a "folyamatból". Hiszen nem kötelező azonnal leszületni. Lehet halála után is még van dolga, pont az, hogy rád vigyázzon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!