Mit jelent ha álmomban egymás után többször is meghaltam ilyen-olyan módon?!
Arra riadtam fel tegnap éjszaka,hogy egy ijesztőt álmodtam..Egy híd szélén álltam,aminek nem volt korlátja és lezuhantam,de nem én ugrottam be,hanem valaki belelökött,de nem láttam hogy ki..
Nagy nehezen visszaaludtam és akkor még egy sínen álltam és szembe jött velem egy vonat...Erre is felriadtam utána álltam az út közepén,körülöttem sziréna, szétroncsolódott autók,vér stb.valószínűleg egy halálos baleset történhetett...
Mit jelent ez?
Megijedtem!Ma éjszaka nem is merek elaludni :o
Köszönöm 16/L
1.
emeletes baromságokat írsz. tűnj innen!
A frászt hozod rá és még élvezed is. Merevedésed is lett tőle?
Ez az álom nem halált jelent, hanem átmenetet.
A régi hal meg. Egy részed ami már nem vesz részt a személyiségedben.
Ne aggódj miatta, ez azt jelenti hogy fejlődtél és került jobb alkotórész a személyiségedhez.
"egymás után többször is meghaltam ilyen-olyan módon"
Nem!
Egyszer sem haltál meg!
Mindig fölébredtél, mielőtt maghaltál volna.
Fél órával a lefekvésed előtt egyél meg egy narancsot a hálószobádban. Nem lesz semmi baj, nyugi.
Az 1.választ felejtsd el mert gonoszságból,gúnyolódásból írta!
Az álmod,egy eszményinek tűnő gyermekkor elmúlását,és egy félelmetes jövő képét adja.
Nem vagy többé gyermek!Gyermekkorod meghalt.
Köszönöm szépen a választ!
Akkor tulajdonképpen ez azt jelenti,hogy most lépek át a gyerekkorból a felnőtt korba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!