Álmodtatok már hasonlót? Szellemes álom egy éjjel többször, egymás után.
Figyelt kérdés
Szóval éjjel elég rosszul aludtam, mivel hülye álmaim voltak. Első álmom az volt, hogy egyedül voltam itthon a házunkban egyik barátnőmmel. Késő este volt már, én meg elfelejtettem lehúzni a redőnyt a belső szobában. A barátnőm kint maradt a konyhában, én meg bementem a sötét szobába. Lehúztam a redőnyt, aztán jött ilyen félelmetes hang és megjelent egy szellem. Ki akartam rohanni a szobából, de ekkor felébredtem. Verejtékkel a homlokomon, kb. reszketve. Kifújtam magam, visszaludtam. Megint szellemel álmodtam, arra már nem emlékszem, hogy mit, de tisztán itt van a fejemben, hogy más helyzetben, de szellem jelent meg előttem. Megint felébredtem. Kezdtem kissé parázni, de megint visszaaludtam. És kitalálhatjátok mi jött: mégegy szellemes álom. Mikor felriadtam már hajnali 5 óra volt, anyám már kint lófrált a konyhában és égett a villany, ami bevilágított a szobámba. Megnyugodtam és nem paráztam. Aztán visszaaludtam. Szerencsére nem volt több álom. De ha visszagondolok nekem ez abszurd, hogy egymás után háromszor is ugyanazzal álmodjak. Mert végülis mind a három álomban ugyanúgy jelent meg a szellem előttem, ugyanúgy ilyen kísérteties, rémisztő hangot hallottam. Ti álmodtatok már hasonlót? Szerintetek mért álmodtam ezt?2010. szept. 12. 16:37
1/6 anonim válasza:
Nem tudom,miert nalam is visszaterö alom,hogy demonok vagy mit tudom en mik,mert lathatatlanok,dobalnak dolgokat,borzalmas hangokat adnak ki es mindig többen vannak.A lenyeg,hogy mindig imadkozni akarok,de nem jön ki hang a torkomon.Hat eleg gaz ilyen dolgokkal almodni.
2/6 anonim válasza:
Igen, velem is volt ilyen.
Majdnem ugyanúgy mint neked. egy éjjel többször is álmodtam szellemekkel. Már nagyon untam. :S
Sajnos nem tudom miért :/ De ilyen többször is előfordult.
3/6 anonim válasza:
Sztem azért lehet ,hogy 1 nap többször is ugyanazt álmodtad, mert arra ondolotál elalvás előtt. Mármint amikor először álmodtál szellemekkel, uténa arra gondoltál elalvás előtt és azért álmodtál,megint azzal. De nem tudom. :S
4/6 anonim válasza:
az álmokat senki nem tudja megmagyarázni még a tudósok sem
5/6 anonim válasza:
nemtom,nekemis vannak hülye álmaim pl bázisugrottam egyszer álmomba és valahogy még ébren voltam (alfában voltam v nemtom) és emlékszem a szédülésre ugrás közbe
6/6 anonim válasza:
Ha gyorsan visszaalszol akkor szokott újra ilyesmi álom lenni. nézd kicsit 10-15 percig a tv-t míg megnyugszol és akkor már nem biztos hogy visszatér az álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!