Volt már olyan hogy álmodtatok és közben eszetekbe jutott hogy ez csak álom és bármit megtudtatok tenni ami eszetekbe jutott?
igen. aztán amikor rájöttem,hogy ez egy álom egyből felébredtem:SS
14/L
nálam is volt.
de nem ébredtem fel.
az volt hogy vonatra akartam felszálni mert budapesten belül akartam meni valahová és elgondolkodtam hogy miért is száljak fel a vónatra? nem villamossal kéne.
aztán eltévedtem :D )
ha bármit tudsz már csinálni az álmodban az a Tudatós álmodás.(persze gyakorolni kell hozzá :) )
am nálam amikor látszik hogy rémálom kerekedik akkor elsőt amit csinálok hogy megprobálok kilépni az álomból.(felébredni) van amikor sikerül,van amikor nem.
de persze nálam nagyon ritka a rémálom.
és volt amikor úgy voltam álmomban ugy ha testben lennék úgy irányitanám a testem, tudtam hogy álmodok és kezdtem vonla neki az álomirányitáshoz csak elismételtem 1 mondanot hogy hogyan is kell irányitani az álmot vagy mit, és felébredtem :(
de am amugy nagyon jókat szoktam álmodni :D adnak jó ötletett :D
16:28-nak.
leíród hogyan fejleszteted ki?
mert nagyon szeretném én is kifejleszteni jobban.
kicsit megy cask sajnos :(
Csak egyszer volt olyan, h az álom közepén jöttem rá, h álmodom, mégpedig abból, h cápák lubickoltak egy úszómedencében :D
Am általában ak van tudatos álmom, amikor az ágyamból felébredek, most volt eszembe, h ma is volt, csak ugyanúgy ki kell nyitnom a szememet, és ha nem nagy odafigyeléssel csinálom, ak felébredek, mint most.
az az érdekes, h amíg szüleimnél laktam, mindig az ottani ágyamban ébredtem föl, mostanában pedig mindig az lbérleti ágyamból ébredek föl. az ágy helye meg a szoba mind ugyanaz, de az utca kinézete általában megváltozik, és olykor repülni is tudok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!