Azt hallottam hogy amit többször álmodunk egymás után az igaz lessz (vagy egy része). Vélemény?
lesz az egy sz.
és hatalmas baromság.
szerintem is xd
egy kemény hónapig álmodtam mindig ugyanazt és még mindig nem történt meg velem ...de ki tudja (10%ig hiszek mégis benne :D )
Én öt éven keresztül álmodtam szinte minden nap azt, hogy kimászik az ágyam alól egy fekete párduc és átharapja a torkom... jelentem, még élek és fekete párduccal se találkoztam.
De az is lehet, hogy nem kell 100%-is komolyan venni az álmokat és nem párduc fog megölni, csak egy szimpla fekete macska :D
Én nem tudom, hogy van de már vagy legalább 3-4 alkalommal álmodtam a munkahelyemröl, hogy a szalagon dolgozok a vonalunkon, és nem a Kittingben (ahol jelenleg vagyok).
És meg is történt, nem tettek ki a csoportból, de már 3-alkalommal voltam kölcsönadva a vonalunknak.
És tudjátok mi a legérdekesebb?
Hogy amióta voltam a szalagon, azóta nem álmodtam egyszer se, hogy ott vagyok. Pedig korábban nem vágytam rá, hogy ott legyek kölcsönbe, mikor álmostam, hogy ott vagyok, ijedten ébredtem fel.
Még valami: Mielött nem dolgoztam, mindig azt álmodtam hogy falóra kerülök, és lám tényleg a közeli falúban dolgozom. Mióta odakerültem, azóta nem álmodtam, hogy falúra kerülnék.
Tudjátok, azelött az elen voltam annak, hogy falúra kerüljek dolgozni, azt mondogattam mindenkinek, hogy én biztos nem megyek falúra dolgozni.
A szalaggal, szintén ugy voltam, hogy pont a mi vonalunkra nem voltam kíváncsi. Azt mondogattam, hogy oda nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!