Találkoztál már földönkívüli szellemmel?
Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 09:28
2/10 anonim válasza:
Igen, a barátommal való szeretkezéseinket rendszeresen végignézik kis szürke cuckold szellemek. Miután elsülnek ektoplazmát bocsájtanak a levegőbe, innen tudjuk hogy ott voltak.
3/10 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy azok között is vannak földön kívüliek!
Hogy te milyen okos vagy???? !!!
5/10 anonim válasza:
Csak külön-külön. A páros napokon földönkívüliekkel, a páratlan napokon meg szellemekkel szoktam talcsizni.
Ó te jó ég.
6/10 anonim válasza:
Én igen, de tapló volt, mert meghívtam sörözni, de vért akart inkább.
7/10 anonim válasza:
Egy ideig azt hittem, hogy igen. Aztán rájöttem, hogy az alkoholgőzös hétvégéim melléktermékei azok a hétfő reggeli dolgok.
8/10 anonim válasza:
Igen és az te voltál kedves kérdező xD
9/10 anonim válasza:
30 éve még keveset lehetett tudni a földönkívüliekről. Úgy tartották, hogy kicsi, zöld emberkék, dülledt szemekkel. Így aztán amikor először találkoztam a bokorban szaró erdésszel, joggal hihettem, hogy födönkívüli.
Elég "szellemes" volt?
10/10 anonim válasza:
Nem, de "földönbelülivel" sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!