Az idegenek mit szoktak csinálni amikor nincsenek a légtérben?
Nekik is van felettesük, amikor a légteren kivül(lk) vannak, akkor posztolják az adatokat a felettesüknek. A felettesük ezekben a lk időben látja el őket további utasítással. pl. "Jól van, szép munka fiúk, térjetek vissza a bázisra." vagy. " Már megint aludtatok, üres a holodisk!"
Mikor mit, előfordult olyan eset, amikor átvették az április egy bolondok napját emberiségtől, és a felettes a holodisken, azt látta, hogy kiverik egymásnak. A felettes nem díjazta a poént, azonali hatállyal lefokozta őket, és közmunkára kötelezte az egységet.
A légy nekem is gyanús, szerintem is köze lehet a idegenekhez, több fizikus állítja, a légynek nem volna képes repülésre, pl. mert hat lába van, és aerodinamikailag, olyan, mintha az elefánt tudna ugrani.
A sok homályos felvétel azért van róluk, hogy ne tudd megállapítani, hogy kamu az egész. A mai fullhd-s, meg 4k-s világban még nem láttam egyetlen pengeéles ufo videot sem.
Ha meg mégis léteznek, akkor a szabadidejükben(ha van nekik) youtube-on ufo videokat néznek és jókat röhögnek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!