Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az idegenek mit szoktak...

Az idegenek mit szoktak csinálni amikor nincsenek a légtérben?

Figyelt kérdés
Sokszor látok ilyen olyan youtube videókat, amin csészealjak meg ilyesmik vannak, meghogy Obama ex-elnök testőre gyíkember (sajnos Obama vezetéknevét nem tudom valami Barack vagy ilyesmi) na, szóval olvasni meg videókat nézek az ufókról, de nem sokat tudok arról, hogy mit szoktak csinálni. De most komolyan mit szoktak csinálni azonkívül, hogy az eget szelik? És miért van róluk annyi romlott minőségű felvétel?

2017. aug. 10. 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
alszanak
2017. aug. 10. 23:21
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Lefoglalja őket az emberi hülyeség tanulmányozása.
2017. aug. 11. 09:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekik is van felettesük, amikor a légteren kivül(lk) vannak, akkor posztolják az adatokat a felettesüknek. A felettesük ezekben a lk időben látja el őket további utasítással. pl. "Jól van, szép munka fiúk, térjetek vissza a bázisra." vagy. " Már megint aludtatok, üres a holodisk!"

Mikor mit, előfordult olyan eset, amikor átvették az április egy bolondok napját emberiségtől, és a felettes a holodisken, azt látta, hogy kiverik egymásnak. A felettes nem díjazta a poént, azonali hatállyal lefokozta őket, és közmunkára kötelezte az egységet.

A légy nekem is gyanús, szerintem is köze lehet a idegenekhez, több fizikus állítja, a légynek nem volna képes repülésre, pl. mert hat lába van, és aerodinamikailag, olyan, mintha az elefánt tudna ugrani.

2017. aug. 11. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Vagy jönnek éppen, vagy pedig megúnva az emberi hülyeséget, távolodnak, mondhatni menekülnek innen.
2017. aug. 12. 14:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Olyankor itt gyakorin trollkodnak.
2017. aug. 12. 17:58
 16/17 anonim ***** válasza:

A sok homályos felvétel azért van róluk, hogy ne tudd megállapítani, hogy kamu az egész. A mai fullhd-s, meg 4k-s világban még nem láttam egyetlen pengeéles ufo videot sem.

Ha meg mégis léteznek, akkor a szabadidejükben(ha van nekik) youtube-on ufo videokat néznek és jókat röhögnek rajta.

2017. aug. 12. 19:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Herbáloznak. Itt diósgyőrbe szoktak leszállni, veszik az 500as pakkot.
2017. aug. 31. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!