Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nincsenek kérdések az...

Miért nincsenek kérdések az idegen fajokról? Miért csak az UFOkról kérdeztek?

Figyelt kérdés

Régebben Reptoid itt-Annunaki ott, most meg csak az egyhangúság van, UFO,UFO,UFO... mindenhol csak UFO!

UFO-t láttak itt,UFOt láttak ott ti nem unjátok?

Legalább ha saját észlelések lennének nem pedig linkelgetett youtube videók amelyek többsége FAKE, és/vagy természeti jelenség.Nem érdekel már senkit milyen fajok vannak, csak hogy igazi-e a youtube videó amit belinkelgettek?Vagy csak trollkodtok?Miért csináljátok ezt?

#idegen #UFO #reptoid #annunaki #gujmán #Anurián #Kiraxiai #Raidos #Toklafán
2015. jún. 3. 20:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
32%

Ezt az az ember kérdezi, aki ha lát egy vitatható kérdést annak felteszi az ellenkezőjét trollkodásból, vagy szándékosan tesz fel kamukérdéseket csak hogy a többit trollt bevonzza.

Ez a kategória meghalt, el kell fogadni. Pár 12-13 évesbe annyi kreativitás szorult, amit itt látsz a kérdések között még.

2015. jún. 3. 21:00
 2/25 anonim ***** válasza:
77%

Mert sok szkeptikus sipákólt, írtak zaklató levelet moderátoroknak, hogy nem léteznek, erre kénytelenek voltak szegények áttenni humor kategóriába meg törőlni a kérdést.

Szkeptikusok tehetnek mindenről !

2015. jún. 3. 21:26
 3/25 A kérdező kommentje:
Akkor tulajdonképpen a moderátorokkal van baj, letörlik az idegen fajokkal kapcsolatos kérdéseket.
2015. jún. 3. 21:39
 4/25 anonim válasza:
94%
azért,mert mindjárt kiírok neked egy kérdést, nézd majd meg mennyi troll fog odaözönleni ,ezeknek ez az életük és szétoffolják csak az egész kérdést
2015. jún. 3. 21:57
 5/25 anonim ***** válasza:
61%
#3 Nekem erre is van egy megoldásom, amit remélem mindenki megfogad. Ha kérdéseket tesztek fel legyen bármilyen ökörség, annak legyen valamilyen valóságalapja, hogy ne tudják egyből a kitalációra fogni. Mondjuk ezt úgy kell elérni, hogy amit állítunk azt valós dologra lehessen fogni. Például: egy blog, egy weboldal, vagy egy wikipédiás szocik. A lényeg az, hogy legyen valamilyen támpont, amiből ki lehet indulni, mert a moderátoroknak is el kell számolniuk. Gondolom ez nem úgy megy, hogy csak heccből törölhetik a kérdéseket. És szerintem van egy-két ember, aki vamzerkedik itt, mert folyamatosan lenyomja a válaszokat és jelenti a kéréseket. Ezeket kéne szűrni. :P
2015. jún. 3. 22:46
 6/25 anonim válasza:
0%
na itt az egyik közmunkás , az ezo kategória többszörös troll királya napi 24/24-ben :D
2015. jún. 3. 22:52
 7/25 anonim ***** válasza:
26%

Meg kellene tanulni végre nyitottan gondolkozni, hogy a világ nemcsak annyiból áll, amit az ember érzékelni tud maga körül. Legalább azoktól elvárható lenne ez, akik ezt az egész ezotéria rovatot látogatják, tehát nemcsak az ufo-témakörről van szó.

Ha valamilyen értelmes kérdést feltesz valaki, azt rögtön támadják, mintha ők lennének a nagy mindentudó-megmondók. Az idegen fajokról szóló kérdések tényleg alapvetőek kellene, hogy legyenek.

Aztán, ha már szóba jöttek a képek meg a videók, tipikus példák az ezekről szóló kérdések is. Már eleve beleokoskodják itt halomra, egymás hegyén-hátán, hogy hamis, holott kérdezem én: ugyan mi a fenét tudnak egy adott videóról, vagy képről? Talán ők csinálták? És ha ők csinálták is volna, akkor is honnan tudhatnák, hogy mi van rajta? Esetleg nem azt kellene írni ilyenkor, ha már mindenképpen írni akarnak valamit, hogy "Tényleg érdekes, nem lehet tudni, hogy mi van rajta".

Ebből kifolyólag érdekes az is, hogy én eddig egyetlen olyan képes vagy videós kérdéssel nem találkoztam itt évek alatt, amire a hozzászólók egyöntetűen így reagáltak volna, ahogyan fentebb leírtam! Pedig még csak azt a lehetőséget sem írtam, hogy idegenek űrhajója, de nem, meg sem adják még annak az esélyét sem, hogy bármi lehet, mert nekik minden ilyen témájú kép vagy videó eleve hamis!

Nos, kérdezem én: ezek után csoda-e, ha ilyen közegben már alig mer valaki valóban témába vágó kérdéseket kiírni, ha még a képekről és videókról szóló kérdéseket is ellehetetlenítik teljesen ezzel a középkori, vagy úgy is mondhatnám, hogy materialista hozzáállással?

2015. jún. 3. 23:35
 8/25 anonim ***** válasza:
47%
A földönkívüli fajok nagy része a RÉPA flottával együtt sajnos a nullsíkba került amikor megpróbálták megtámadni a földet 2012-ben. Csak azt kéne megtudnunk, hogy mikor jutnak ki, mert akkor majd visszatérnek! A visszatérésük szerintem megint egy többszörös világvége eljövetele előtt lesz majd. Vajon mi történik, ha egy N-ufó belerepül a nullsíkba?
2015. jún. 4. 01:19
 9/25 anonim ***** válasza:
60%

6-os, én illuminátus vagyok nem troll, és direkt fogok ritkábban írni, akkor meglátjuk milyen hiányérzetet fogok okozni, hát ezt jól megmondtam!

7-es egy kérdés megválaszolása nem csak abból áll, hogy egymást butítsátok, és nincs semmi, de abszolút semmivel sincs több jogod itt lenni, mint bárkinek, így nincs jogod megmondani, hogy ki írhat az ezotéria részlegnél!

"kérdezem én: ugyan mi a fenét tudnak egy adott videóról, vagy képről? Talán ők csinálták?"

- Ezt a kérdést neked is simán fel lehetne tenni. Egyébként pedig ezek a videók, képek hitelességét kétségbe lehet vonni egy kis szerencsével az interneten már meg is született a vizsgálat eredménye, de vannak erre más módszerek is, amit láthatóan nem értesz, mert túlságosan el vagy foglalva az ezotériával. xdd

"És ha ők csinálták is volna, akkor is honnan tudhatnák, hogy mi van rajta?"

- És te honnan tudod, hogy mi van rajta? Te mindentudó-megmondó vagy?

Hagy mondjam már el, hogy az ilyenek veszik el az ember kedvét és vágják gallyra az egész topicot, mert állandóan mérnek, osztanak, szorzanak semmi sem jó nekik és mindig a másik a hibás.

4-es szerint én troll vagyok, mert legtöbbször hasznos választ adok, ahogy most is teszem, és ő azért nem troll, mert névtelenül űzi a műfajt!

2015. jún. 4. 06:57
 10/25 anonim válasza:

Kozmikus üdvözlet!

Azért mert csak UFO-ként emlegetik őket pedig nagyon sok fajuk van de nem akarják elismerni kb. 2000. fajuk van vannak a reptoidok a gyíkemberek.....

Nme akarják hogy kiderüljön minden de nem sokára itt az áttörés:

Én csak ezt ajánlom olvasd el:

[link]

Üdv:

Earth Ambassador

2015. jún. 4. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!