Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nincsenek kérdések az...

Miért nincsenek kérdések az idegen fajokról? Miért csak az UFOkról kérdeztek?

Figyelt kérdés

Régebben Reptoid itt-Annunaki ott, most meg csak az egyhangúság van, UFO,UFO,UFO... mindenhol csak UFO!

UFO-t láttak itt,UFOt láttak ott ti nem unjátok?

Legalább ha saját észlelések lennének nem pedig linkelgetett youtube videók amelyek többsége FAKE, és/vagy természeti jelenség.Nem érdekel már senkit milyen fajok vannak, csak hogy igazi-e a youtube videó amit belinkelgettek?Vagy csak trollkodtok?Miért csináljátok ezt?

#idegen #UFO #reptoid #annunaki #gujmán #Anurián #Kiraxiai #Raidos #Toklafán
2015. jún. 3. 20:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%

Zseniális a blogod, Ambassador.

Csak így tovább!

[link]

2015. jún. 4. 08:46
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
Azért az is rendre kiderül,hogy az UFO szó jelentésével nincsenek tisztában rengetegen. Szerintük ha a hátsó kertben a paradicsom palánták között felbukkan egy kis zöld krapek az UFO. Annak ellenére,hogy nem azonosítatlan (hisz látja,hogy egy kicsi,zöld,emberszerű lény),nem repül és nem objektum...
2015. jún. 4. 09:38
 13/25 anonim ***** válasza:
Es lass csodat itt is van a kozmunkas!!!
2015. jún. 4. 11:55
 14/25 anonim ***** válasza:
33%
13 Ásd el magad, mert még vissza sem tudok vágni azért személyeskedtek velem. Szerintem, csak tüzet oltani jártok fel, és síránkozni + nosztalgiázni az elvesztegetett éveket sírjátok vissza, de van amikor nálam is betelik a pohár, ez az a pillanat!
2015. jún. 4. 17:29
 15/25 anonim ***** válasza:

Joker, ki beszélt arról, hogy én mindentudó vagyok? Ne értetlenkedj, még te mondod magad okosnak, holott rendre félreérted azokat a dolgokat, amiket írok! Még egyszer leírom: nyilván én sem tudom, hogy mi van rajtuk, de ez nem jelenti azt kapásból, hogy hamis!

A másik dolog, amit szintén nem tudtál megérteni: szó sincsen arról, hogy innen valakit csak úgy ki akarnánk tiltani, de aki ennyire nem hisz ebben az egészben, azt miért érdekli? Ez ellentmond a logikának! Mert ha én nem hiszek valamiben vagy nem érdekel valami, akkor eszembe nem jutna arra a rovatra kattintani. Akik viszont csak hülyéskedni járnak fel ide, - és ez rajtad is elég jól látható, - azok nyilván tényleg megérdemelnék, hogy kitiltsák innen, és menjenek a humor kategóriába, ha már annyira idétlenkedni van kedvük!

2015. jún. 4. 23:03
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

15-ös Én nem állítottam magamról, hogy okos, szuperintelligens vagyok, vagy hol van, ahol ezt állítottam magamról? Én nem értem félre, amiket írsz, sőt te nem tudod értelmezni, amiket neked írtam, így kettőnk között te vagy az értetlen. És nem fogok mások nevében beszélni, hogy minek járnak ide, mert sok oka lehet, de nyilván neked erről szegényes elképzeléseid vannak. :P

"rajtad is elég jól látható, - azok nyilván tényleg megérdemelnék, hogy kitiltsák innen, és menjenek a humor kategóriába, ha már annyira idétlenkedni van kedvük!

Én veled ellentétben általában hasznos válaszokat adok, viszont te csak tüzet oltani jársz ide, és nem tehetek róla, hogy érdemileg nem tudsz válaszolni, így igazából téged kéne tiltani!

"Még egyszer leírom: nyilván én sem tudom, hogy mi van rajtuk, de ez nem jelenti azt kapásból, hogy hamis!"

Én meg mégegyszer leírom, hogy megértsd. Sokan hozzád hasonlóan nem tudják, hogy pontosan mi van az említett képen és videón, de ezt egy kis szerencsével ki lehet deríteni, mert a legtöbbről látszik, hogy utólag lett összedobva, és ha még eredeti is volna, akkor sem feltételezhő bármi olyasmi, amiben hiszel. Mondjuk például van egy videó, milyen egy azonosítatlan repülő tárgy látható, te kétségkívül a földönkívüliekkel azonosítód. Én viszont azt mondom, hogy bár a videó lehet akár valódi is, de nem olyan korban élünk, ahol ne lehetne egy ilyen felvételt összedobni akár videoszerkesztő nélkül is, sőt az is sokkal valószínűbb, hogy a videóban szereplő azonosítatlan repülő micsodát ember építette, nem pedig egy földönkívüli, ez pedig bármilyen elcsépelten hangozzon igaz! És nevetséges, hogy milyen szegényes feltételezéseid vannak a szkeptikusokról. Jössz ezzel a "tagadással", "a szkeptikusok mindenre nemet mondanak!", de mindegy nem vagyok a szkeptikusok védőügyvéde.

2015. jún. 5. 17:21
 17/25 anonim ***** válasza:

Ne röhögtess már, Joker, még hogy te írsz hasznos válaszokat?! Sőt, ez a megállapításod inkább siralmas!

Még egyszer leírom, már 1000.-szer is, mert látom, bebizonyosodott, hogy te nem érted azt, amit én írok!

A képeken és videókon nem lehet tudni, hogy mik vannak, tehát én sem tudom, de én veled ellentétben megadom annak a komoly esélyét, hogy ezeknek egy részén akár földönkívüli járművek is lehetnek. Ez pedig nem azt jelenti, hogy biztosan azok, de azt sem, mint amiket a hozzád hasonló elvakult tagadók állítanak, hogy mindegyik hamis, vagy pedig emberek által alkotott szerkezet. Kétségtelen, hogy vannak ilyenek is, de ezeknek a megépítéséhez is bizonyos idegen fajoktól kapták a technikai tanácsokat.

De mivel te tagadod azt, hogy valaha is úgynevezett idegen lények jártak itt, emiatt te és a magadfajták minden

ilyen témájú képbe meg videóba belekötnek!

2015. jún. 5. 21:30
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

"Ne röhögtess már, Joker, még hogy te írsz hasznos válaszokat?!"

Igen. Legtöbbször hasznos válaszokat adok.

"pedig emberek által alkotott szerkezet. Kétségtelen, hogy vannak ilyenek is, de ezeknek a megépítéséhez is bizonyos idegen fajoktól kapták a technikai tanácsokat.

De mivel te"

Ne legyél már nevetséges! Akkor lenne kétségkívül, ha kétségkívül bizonyítani tudnád az állításod és mindkét fél egyetértene veled, de látszik, hogy fogalmad sincs ezekről a fogalmakról. Addig viszont, amit állítasz puszta hit marad és bármikor kétségbe vonható, amit mondasz, sőt a mostani szavaidnak sincs semmi, de abszolút semmi hitele! És a logikus objektív gondolkodás nem tagadás, segít eligazodni ebben kétségbeejtő abszurd világban.

2015. jún. 6. 10:48
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem nekem, hanem neked nincsenek fogalmaid! Ha az hit, amiket én írok, akkor az is az, amiket te írsz. A te tagadásod az ugyanúgy egyfajta hit ezeknek a dolgoknak a nem létezésében. Mindenki a saját szempontjából indul ki, és ami neked logikus gondolkodás, az nekem nem az. Mert te, és a hozzád hasonlók mindig csak abból indulnak ki, és csak azokat hiszik el, amiket saját maguk is megtapasztalhatnak, ez pedig így teljesen helytelen és téves hozzáállás!
2015. jún. 6. 20:11
 20/25 A kérdező kommentje:

Ugyan mit veszekedtek már...

Mindenki azt gondol amit akar.

2015. jún. 6. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!