Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nincsenek kérdések az...

Miért nincsenek kérdések az idegen fajokról? Miért csak az UFOkról kérdeztek?

Figyelt kérdés

Régebben Reptoid itt-Annunaki ott, most meg csak az egyhangúság van, UFO,UFO,UFO... mindenhol csak UFO!

UFO-t láttak itt,UFOt láttak ott ti nem unjátok?

Legalább ha saját észlelések lennének nem pedig linkelgetett youtube videók amelyek többsége FAKE, és/vagy természeti jelenség.Nem érdekel már senkit milyen fajok vannak, csak hogy igazi-e a youtube videó amit belinkelgettek?Vagy csak trollkodtok?Miért csináljátok ezt?

#idegen #UFO #reptoid #annunaki #gujmán #Anurián #Kiraxiai #Raidos #Toklafán
2015. jún. 3. 20:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20-as, de nem veszekedek, hanem beszélgetést folytatok a 19-es kommentelővel, de van egy olyan érzésem, hogy valamiért haragszik rám. Tudom, hogy ez abszurd, de mégis. Pedig azt hittem beszélgető társak vagyunk. Biztos ő is egy Batman rajongó. :P

19 Amiket írsz tudom, hogy hit, de amiket én írok azok tények, de látszik nem érted a kettő között a különbséget. Amiket írtam neked nem tagadás, hanem a színtiszta igazság, mert ugyanis nincs okom feltételezni, hogy "márpedig neked igazad van", mert nagyon nincs igazad. Szerintem újra kéne értelmezni, amiket írtam és megérteni azokat a fogalmakat, amikről beszélek neked. A te elméleted azért nem logikus, mert a hittel egyezteted össze. Pedig a logika egy érvényes következtetés, bizonyítás és egy végigkövethető folyamat összessége. Így pedig mégiscsak nekem van igazam ezt pedig neked is be kéne látni és elkéne fogadnod, hogy amíg te hiszel én addig következtetéseket vonok le, tényeket tudok felhozni ellened, így pedig az én szavaimnak több hitele van! Jah, és nem vagyok közmunkás. :P

2015. jún. 7. 12:10
 22/25 anonim ***** válasza:
Nincsen a te szavaidnak semmilyen hitele számomra, és amik számodra tények, az én számomra nem azok. Egyébként én is ugyanezt írtam le, amit a kérdező, csak másképpen fogalmaztam: mindenki a saját nézetéből indul ki.
2015. jún. 7. 23:07
 23/25 anonim ***** válasza:
65%

Már volt rengeteg kérdés, nagyjából ismerjük is a minket látogató idegen fajokat sőt a szándékaikat is.

- reptoidok: Ők hozták az emberi fajt a Földre de gonoszak és próbálnak manipulálni minket, mert sok ország elnöke igazából reptoid. Sok embert szoktak elrabolni és megszadizzák

- annunaki: Ők jóságos idegenek és a saját ürülékükkel javították fel az emberi DNSt, a reptoidok és társaik ellensége

- krixkraxiak: gonosz földönkívüli faj, a reptoidok szövetségesei, szeretik elrabolni az embereket hogy megbecstelenítsék őket, de cserébe világító köveket ajándékoznak

- lumbulábiak: a Gasrin-rendszerből érkezett gonosz földönkívüli faj, alakváltásra képesek és szintén a reptoidok oldalán állnak. Orbán Viktor is lumbulábi kém és ha Európát leinváziózzák az idegenek akkor Magyarország lumbulábi érdekszféra lesz, és rabszolga sorsba taszítják a magyarságot cserébe viszont alanyi jogon biztosítják a közüzemi díjakat minden olyan településnek ahol sok krixkraxi vagy lumbulábi él

- guargumik: róluk kevesebb infó van, de szintén a reptoidok, lumbulábiak szövetségesei

- poloskoidok: szintén reptoid szövetségesek, bár régebben ellenségek voltak. A Tervion-csillagképben élő poloska szerű földönkívüliek, az államszervezetük a Poloskoid Nagybirodalom, és Ázsiában fognak gyarmatosítani

- glükokortikoidok: ezekről alig találtam valamit, de szintén a reptoidok oldalán állnak

- motherbookdriverek: ők barátságos idegenek, és megvédik a Földet az ellenséges idegenektől

- plejádok: szintén barátságos idegenek, az annunakik barátai és nem rabolgatnak embereket de találkoznak velük

- szíriuszi magyarok: hékás...azok MI vagyunk!!!

2015. jún. 30. 01:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Azt még érdemes hozzátenni, hogy kik lézerágyúztak kit, és mikor. A lézerágyúzás szerves része az idegenek történelmének.
2015. júl. 1. 22:14
 25/25 anonim ***** válasza:
Mert mindenki csak UFO-t lát, de mivel nem szállnak ki a vezetői, ezért őket nem látják, ezért nem kérdeznek róla...
2017. júl. 27. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!