Az idegenek mit szoktak csinálni amikor nincsenek a légtérben?
Ne már. Vedd komolyan a kérdést légyszíves. Szerintem őket nem érdekli olyasmi, mint a szex meg ilyesmi. Az elrablásnak is valami nyomós oka kell, hogy legyen.
Ezt komolyan nem tudtam, mert hát nem olvasok felnőtt cikkeket. Miért csinálhatják?
Lord
Mi okból tanulmányozzák a hülyeségeket? Talán náluk az népbetegség?
Szerintem nekik meg mi vagyunk az undorítók, mert hát mondjak ott vannak a legyek ocsmány egy teremtmények, de ők nem tartják vonzónak az emberi testet, inkább helyette beleköpnek a levesbe és rád repülnek amikor alszol. A múltkor például láttam amikor egymás között csinálták (természetesen közösülésre értem) Szóval ettem a leves és erre odarepült két légy, komolyan mondom a levegőben csinálták össze voltak ragadva, mint a kutyák. Aztán megállt a tenyér szélén és hátulról nyomta a másik legyet. Hát mit ne mondjak utána már nem volt étvágyam. Bizonyára az idegenek nem közösülnek emberrel én nem hiszem, hogy ilyet tennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!