Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hallottatok Roswelle-rol, na...

Hallottatok Roswelle-rol, na meg az 51-es korzetrol, "Area 51"?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 18:55
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Szereted a csillagászatot?Nézz utána egy jo kis dokumentum filmben hol vagyunk,és mekkora oriási,számunkra elképesztöen hatalmas a világür,és teljesen kizart hogy egyeduli civilizácio vagyunk az univerzumban.Ne félj az idegenektöl,semmi okod félni,nézzd meg ezt más szemszogböl-mi van ha ök ugyanugy félnek töled?Hallunk lezuhant ismeretlen tárgyakrol,ide látogatokrol,de csak hébe hoba-hogy hogy tudnak rolunk,de valodi kapcsolatteremtés még nem volt?Mert valamit tudnak a földröl,emberekröl,amit mi nem-és nagyivben elkerülik azt.Tehát ne félj,mivel már hirünk mehetett és még mindig itt vagyunk,támadások nélkul,és tömeges pusztitás nélkül-itt is maradunk.Miért zuhannak le néha UFo-k?Mi van ha a föld gravitácioját ugro deszkának használják,egyálltalán nem az a cél h ide jöjjenek,de olykor velük is megeshet a baleset.Látod millio kép lehet még ezt nézni,tanulj még és lesz saját véleményed rola.Ne agyalj sokat rajta,nem érdemes.
2010. máj. 25. 11:42
 22/36 anonim ***** válasza:
Bocs hogy visszakérdezek de te hallottál már Hessdalen-ról?
2010. máj. 25. 12:40
 23/36 anonim ***** válasza:
még nem,most nézek utána ahogy leirtad a nevét
2010. máj. 25. 17:24
 24/36 anonim ***** válasza:
Szia.Én pont ma láttam egy filmet ami az aera 51 ről szólt(Hiszek az ufókban)kamerákat álítottak fel amik az aera 51 et figyelik.A felvételeken 2 ufo jelenség volt de Sajnos/Szerencsére bizonyították hogy nem az.Ám mikor felmentek egy hegyre hogy egy naon jó "Távcsővel"megnézzék 1 hadireppülő meg egy helikopter szált oda.Én nagyábol ennyit tok.de ha akarsz beszélgetni írj privit megadom a címem és beszélhatünk.Am a film nem valami Sci Fi hanem rendes és igaz.
2010. máj. 25. 20:22
 25/36 anonim ***** válasza:
20:22 vok Elírtam nem aera 51 hanem Area 51
2010. máj. 25. 20:38
 26/36 anonim válasza:
sztem tök mind1 ha eljönnek meg halunk he nem egyszer ugy is nem nagyon érdekel, lényeg hogy jó ület de mindenben van valami igazság:):D
2010. máj. 27. 11:18
 27/36 anonim ***** válasza:
nos, nem valószínű, hogy földönkívüli életformák valaha is jártak a földön (az ember idejében). gondolj bele, ha mi fel akarunk térképezni egy bolygót, akkor sem az az első, hogy embert küldünk oda (más bolygón ember még nem is járt)
2010. máj. 29. 15:32
 28/36 sliman válasza:
82%

Roswell érdekes módon már a tömegtájékoztatás korában történt, és nem lennék meglepve, ha a hidegháború miatt kissé túlspirázták volna illetékes körökben a kijutó infót. Sokkal érdekesebb szerintem ami 1908-ban történt Szibériában, Tunguzkában ( [link] Hivatalos források egy meteorit becsapódásáról szólnak, viszont járt a környéken többek közt Tesla kutatókörúton, valamint még a 2. Világháború előtt német tudósok, s láss csodát nem sokra rá kifejlesztették a sugárhajtású motort. Ugyanakkor Roswell (és nem kell egy -e a végére) történelembe vonulása után nem sokkal jöttek ki az amik a mikrohullámmal, lézertechnológiával, stb.

Ugyankkor félni az UFO-któl eleve hülyeség, mivel az UFO maga ugyebár egy azonosítatlan repülő tárgyat jelent, vagyis nem földönkívüli lényeket. Amúgy pedig amennyire abszurd és váratlan dolog maga az élet a kozmikus viszonyok tekintetében, annyira valószínű, hogy nem vagyunk egyedül. Itt van például Győzike...

Minden jót..

2010. máj. 31. 18:30
 29/36 anonim ***** válasza:
31%

Az ufók maradványaiból készítik a hamburgerben a "húst". Vagyis előtte felzabáltatják a gilisztákkal, és a gilisztákat teszik bele

tudom, hogy hihetetlen, de az egyik ismerősöm sokat tud a körzetről és elmagyarázta

2010. jún. 3. 14:05
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem jártak volna földönkívüliek a Földön, akkor az 'élet' ki sem alakulhatott volna, semmi féle technika, csak gondold végig például, hogy egy autót, hogy tudtak összepakolni? ez csak egy példa.....
2010. jún. 20. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!