Miért nem hallottunk az Atacama Humanoid esetéről?
Nagy port kavart pedig más országokban. A vizsgálat szerint 9%-ban nem egyezi az emberi genetikával.
Nem akarok állást foglalni, csak az vet fel bennem kérdéseket, hogy ez, és hasonló eseményekkel nem foglalkoznak, pedig ezeknek óriási jelentősége lenne.
Ha beütitek a Google-ba, sok kép is van róla. Tényleg vizsgálták, nem kamu.
"Azért egy műanyagdarabon csak nem végeztek volna DNS tesztet."
Nem végeztek DNS vizsgálatot. Az ezzel kapcsolatos információk, csak az önkényes úffológusok agyszüleménye.
A figura meg nem műanyagból készült, hanem valami értékes szantálfából kézi faragással. Tehát önmagába véve nagyon értékes darab.
Ha fa, akkor a röntgenen miért látszik hogy van gerince, stb? Nézd meg a linken.
Lehet hogy igazad van, de győzz meg.
Azért nem jó érvelési irány a "hülye UFO-sok", mert ehhez már túl sok minden történt.
Nemrég szállt le Angliában egy pilóta, mert majdnem összeütközött egy rögbilabda alakú fémtárggyal. Olvass utána. Vagy azok a favágók akik látták, hogy elvitték a társukat, akit senki sem talált, kutyás rendőrök sem, majd 3 nap múlva került elő kikészülve. A favágókat gyilkossággal vádolták, mindenkit kihallgattak, senki sem került ellentmondásba a másik történetével, valamint a poligráfos vizsgálaton is mindegyik átment simán. Azt hiszem, négyen voltak. A vizsgálatot, kihallgatást vezető szakember azt mondta, hogy az esélye, hogy ezek az emberek hazudnak, nulla. Nem lehet így kijátszani ezt a tesztet. Ezek az emberek valós élményről beszélnek.
De ez csak kettő, csak azt nem értem, hogy miért nem foglalkoznak vele érdemben.
Jó példa erre, hogy a Phoenix-ben 1997-ben látott fénylő tárgyat ezrek látták, videózták, mert jó ideig látható volt.
https://www.youtube.com/watch?v=fu0tXyuBc60
A "hivatalos" tájékoztatón a kormányzó bejelentette, hogy fogtak egy UFO-t, erre bejött a helyettese UFO jelmezben. Szóval nem tudtak, vagy nem akartak válaszolni, ezért gyerekesen elkezdtek gúnyolódni. Nem felnőtthöz, főleg nem tisztségviselőhöz méltó magatartás.
Kérdező, teljesen igazad van, és még hány ilyen esetet lehetne sorolni, mint ez az eltűnéses meg a phoenix-i esetek!
A kérdésedben szereplő lény szerintem is valami különös hibrid lehet.
Ez rohadt creepy...
Rákerestem és úgy megijedtem, hogy elfelejtettem lélegezni... :D
Azt írják, hogy valami nagy állat (pl. elefánt) csontjából faragták...
Lehet, hogy a sumér korszakból származó Annunaki embrió lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!