Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nem hallottunk az...

Miért nem hallottunk az Atacama Humanoid esetéről?

Figyelt kérdés

Nagy port kavart pedig más országokban. A vizsgálat szerint 9%-ban nem egyezi az emberi genetikával.

Nem akarok állást foglalni, csak az vet fel bennem kérdéseket, hogy ez, és hasonló eseményekkel nem foglalkoznak, pedig ezeknek óriási jelentősége lenne.

Ha beütitek a Google-ba, sok kép is van róla. Tényleg vizsgálták, nem kamu.

[link]

2017. júl. 10. 01:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Azért egy műanyagdarabon csak nem végeztek volna DNS tesztet."

Nem végeztek DNS vizsgálatot. Az ezzel kapcsolatos információk, csak az önkényes úffológusok agyszüleménye.

A figura meg nem műanyagból készült, hanem valami értékes szantálfából kézi faragással. Tehát önmagába véve nagyon értékes darab.

2017. júl. 10. 20:57
 12/15 A kérdező kommentje:

Ha fa, akkor a röntgenen miért látszik hogy van gerince, stb? Nézd meg a linken.

Lehet hogy igazad van, de győzz meg.

Azért nem jó érvelési irány a "hülye UFO-sok", mert ehhez már túl sok minden történt.

Nemrég szállt le Angliában egy pilóta, mert majdnem összeütközött egy rögbilabda alakú fémtárggyal. Olvass utána. Vagy azok a favágók akik látták, hogy elvitték a társukat, akit senki sem talált, kutyás rendőrök sem, majd 3 nap múlva került elő kikészülve. A favágókat gyilkossággal vádolták, mindenkit kihallgattak, senki sem került ellentmondásba a másik történetével, valamint a poligráfos vizsgálaton is mindegyik átment simán. Azt hiszem, négyen voltak. A vizsgálatot, kihallgatást vezető szakember azt mondta, hogy az esélye, hogy ezek az emberek hazudnak, nulla. Nem lehet így kijátszani ezt a tesztet. Ezek az emberek valós élményről beszélnek.

De ez csak kettő, csak azt nem értem, hogy miért nem foglalkoznak vele érdemben.

Jó példa erre, hogy a Phoenix-ben 1997-ben látott fénylő tárgyat ezrek látták, videózták, mert jó ideig látható volt.

https://www.youtube.com/watch?v=fu0tXyuBc60

A "hivatalos" tájékoztatón a kormányzó bejelentette, hogy fogtak egy UFO-t, erre bejött a helyettese UFO jelmezben. Szóval nem tudtak, vagy nem akartak válaszolni, ezért gyerekesen elkezdtek gúnyolódni. Nem felnőtthöz, főleg nem tisztségviselőhöz méltó magatartás.

2017. júl. 10. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, teljesen igazad van, és még hány ilyen esetet lehetne sorolni, mint ez az eltűnéses meg a phoenix-i esetek!

A kérdésedben szereplő lény szerintem is valami különös hibrid lehet.

2017. júl. 17. 02:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez rohadt creepy...

Rákerestem és úgy megijedtem, hogy elfelejtettem lélegezni... :D

Azt írják, hogy valami nagy állat (pl. elefánt) csontjából faragták...

Lehet, hogy a sumér korszakból származó Annunaki embrió lehet...

2017. júl. 27. 13:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Azóta kiderült hogy kamu valami torzszülött volt.Mondjuk már majdnem megettem a dumát.
2017. szept. 11. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!