Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez igaz lehet? Lehet, hogy az...

Ez igaz lehet? Lehet, hogy az összes csak átverés?

Figyelt kérdés

Ebben a videóban mennyi igazság lehet?

[link]

2010. máj. 18. 15:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Naná, hogy átverés, az összes vagy igazi ember, vagy számítógépes trükk, vagy foltok.
2010. máj. 20. 15:01
 12/20 anonim ***** válasza:
szerintem az urlenyes resz lehetetlen ugyanis,ha azok urlenyek lettek volna akkor azt aki veszi fel siman elkaptak volna,mert aki olyan messzirol eljon idaig az sokkal inteligensebb,mint mi.
2010. máj. 22. 19:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Unatkozó 15 éves gyermekek és feltűnési viszketegségben szenvedő vidéki gyógyszerészek ijesztgetése infantilis, hiszékeny és iskolázatlan felnőttek számára.
2010. máj. 24. 18:53
 14/20 anonim válasza:
45%
Egyszer valaki mondta, hogy az igazságot hazugságok közé kell rejteni, hogy eljussanak a köznéphez, de csak a hozzáértők használhassák föl. Annó az X-akták c. sorozat készítője nyilatkozta, hogy a sorozat során nem egy fiktív elemet illetve aktát használtak föl, ám hiteles és hivatalos nyomozásokat és kutatásokat is végeztek, amiket ugyanúgy beletettek, mint a kitaláltakat. Úgyhogy az igazság tényleg odaát van.
2010. máj. 25. 18:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Vagy pepitában: melyik "jól ismert" infót tudod ellenőrizni? Legyen akár tudományos tény is. Egy határ fölött már annyira nem érné meg az időt, vagy annyira költséges lenne, hogy marad hit kérdése... De legalábbis "nagy valószínűséggel majdnem mind igaz" :)
2010. máj. 26. 10:01
 16/20 anonim válasza:

Nehogy elhidd!!!

Ilyen képeket én is tok csinálni.

Phtoshop nélkül is!!!!

Itt van egy pl:

[link]

NO PHOTOSHOP

2010. máj. 26. 17:16
 17/20 anonim ***** válasza:

A zenén kifakadtam! XD

Ich bin! Mekkora szar...

Még a tehénnek is volt szelleme XD

2010. máj. 28. 13:05
 18/20 anonim ***** válasza:
photoshop power
2010. jún. 14. 16:19
 19/20 anonim válasza:
csak azért látod ezeket szellemnek mert van egy ojan folt amibe messziröl az arc jellegzetességeit lehet észrevenni ..ettöl még ezek sose lesznek szellemek.. a többit meg csak photoshoppal csinálták
2010. aug. 12. 18:38
 20/20 jordan07 válasza:
szerintem a fele optikai csalódás a másik részét meg akárki meg tudja csinálni photoshopal csak egy kis gyakorlás kel.
2010. aug. 30. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!