Hihető még a jelen eszköz és technika mellett az, hogy UFO?
UFO = Azonosítatlan Repülő Objektum.
Ha felnézel az égre, látsz egy repülőgépet, ám nem tudod, honnan hova tart, melyik légitársaságé, milyen tipusú, az NEKED UFO.
A légiirányítás ezt tudja, nekik nem UFO.
Ha ők sem tudják, az elfogó-vadászok megnézik, vagy a földre kényszerítik.
A műhold csak észleli a repülőt, de azonosítani nem feltétlen tudja.
Ugyan már, még mindig egy helikopteren lovagolsz, amit egy film gyanánt hoztam fel? :D Egyébként látványra igenis nem tudnak azonosítani egy drónt, pláne éjszaka és ez a magasságtól is függ. Az se véletlen (ha jól tudom) hogy mostanság már regisztrálni kell a drónokat, másfelől gondokat okozhatnak , ha lakott területen regisztráltlan drónok repkednek az égen, mivel feltűnnek a radaron aztán el. Nagyon sok ilyen eset van náluk.
Sajnos már bármi mególdható videós utómunkával ,de léteznek ,én láttam többet is talán nappal többet is .
De érted Határtetőn nem a' hullócsilagokat nézük este nyáron hanem az UFÓkat .
Úgy értem néztünk azóta tudom ,hogy veszélyes .
Meg nagyon sok mást is amit talán nem szeretnének ,de nyilvános csak hinni kell benne, jó nekem könnyű ,mert sok mindent láttam ! Csészealjal a' kőfalon is átmennek !
Nem kábszerezek és legalább hét napja tiszta vagyok !
Aztán nem kiröhöni Pataky Atillát !
Nemzet szocialuzmus mindörökké !
Maradok tisztelettel : Miki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!