Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hihető még a jelen eszköz és...

Hihető még a jelen eszköz és technika mellett az, hogy UFO?

Figyelt kérdés
Mármint az azonosítatlan repülő cucc. Szerintem ma már nincs ilyen. A hatóságoknak minden van radar, legdurvább távcső, műhold, minden tudás ahhoz, hogy a légterünkben minden azonosítható legyen. Ha természetes az is, ha emberi simán az is. Az UFO-s éveknek az emberiség történelmében rég vége?

2017. márc. 9. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

UFO = Azonosítatlan Repülő Objektum.

Ha felnézel az égre, látsz egy repülőgépet, ám nem tudod, honnan hova tart, melyik légitársaságé, milyen tipusú, az NEKED UFO.

A légiirányítás ezt tudja, nekik nem UFO.

Ha ők sem tudják, az elfogó-vadászok megnézik, vagy a földre kényszerítik.

A műhold csak észleli a repülőt, de azonosítani nem feltétlen tudja.

2017. márc. 10. 05:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Uhh gyerekek, ne durvuljatok el. Komolyan gondolhatom, hogy ennyien nem tudnak azonosítani látványra helikopter, madár és szitakötő vagy drón kategóriába dolgokat? Jó, hát tudok a rövidlátás létéről, de akkor meg szemüveg, nem?
2017. márc. 10. 08:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Ugyan már, még mindig egy helikopteren lovagolsz, amit egy film gyanánt hoztam fel? :D Egyébként látványra igenis nem tudnak azonosítani egy drónt, pláne éjszaka és ez a magasságtól is függ. Az se véletlen (ha jól tudom) hogy mostanság már regisztrálni kell a drónokat, másfelől gondokat okozhatnak , ha lakott területen regisztráltlan drónok repkednek az égen, mivel feltűnnek a radaron aztán el. Nagyon sok ilyen eset van náluk.

2017. márc. 10. 09:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Sajnos már bármi mególdható videós utómunkával ,de léteznek ,én láttam többet is talán nappal többet is .

De érted Határtetőn nem a' hullócsilagokat nézük este nyáron hanem az UFÓkat .

Úgy értem néztünk azóta tudom ,hogy veszélyes .

Meg nagyon sok mást is amit talán nem szeretnének ,de nyilvános csak hinni kell benne, jó nekem könnyű ,mert sok mindent láttam ! Csészealjal a' kőfalon is átmennek !

Nem kábszerezek és legalább hét napja tiszta vagyok !

Aztán nem kiröhöni Pataky Atillát !

Nemzet szocialuzmus mindörökké !

Maradok tisztelettel : Miki

2017. márc. 11. 19:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Oksa Mikiiiiii :D
2017. márc. 11. 19:22
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Az UFO jelenség a parafizikális jelenségek közé sorolható, tévedés azt gondolni, hogy ezek űrhajók, ezt csak elhitetik veletek.
2017. márc. 15. 17:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Az ufo vagy bármilyen képzelt dolog mindig is hihető lesz egyes emberek számára, mert mindig lesz tudatlanság, bizalmatlanság a tudással szemben, technikai korlát és ismeretlen. Ezek a hiányok pedig lehetőséget adnak a képzelgéseknek.
2017. márc. 19. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!