Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A vallás a földönkívüliek...

A vallás a földönkívüliek szektája?

Figyelt kérdés
Úgy vélem, hogy anno ide küldték Jézust, hogy egy szektát szervezenek (természetesen előtte valószínűségszámítást végeztek, mert hát Jézus csak egy elöljáró volt) Miután megállapították a keresztény szektát (a többi vallást figyelembevéve) a második fázisba léptek, azaz a technológia fejlődés lassítása és a különféle tudományos ágazatok visszaszorítása. Például a tudományos gondolkodókat különféle okokból eretnekséggel istenkáromlással és hasonló jelzőkkel vádolták meg . Ki tudja hány szabad gondolkodó veszett oda, mellesleg az átnevelés már gyerekkorban elkezdődött. Ha most már nem is, de régebben így volt. Amit nem ismertek a sátán gyermeke volt. Valószínűleg, ha nem avatkoznak bele a történelembe most egy egészen más jelenben élnénk.
2017. márc. 3. 15:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Akkor tehát 16 éves vagy? (nem ír egy hatvanas magáról úgy, hogy "bácsi") Na mindegy is, ha visszajöttél a otrombán vallásellenes szoborparkból Lenin apádtól, hallgassunk isteni ihletettségű szép zenét!

Soli Deo Gratia!

J.S.Bach. Hoch Missa h-moll in Notre Dame de Paris

https://www.youtube.com/watch?v=OX2hxY6W7GU

2017. márc. 6. 15:00
 32/37 anonim ***** válasza:
*az
2017. márc. 6. 15:08
 33/37 A kérdező kommentje:

Szerintem lényegtelen hány éves vagyok (de egyébként 66) Viszont tény, hogy kiérdemeltnék némi tiszteletet egyes taknyosokkal szemben. Mindegy, hogy az interneten vagy hol vagyunk, ami jár az jár! Nem tudom, hogy vallásellenesnek mondhatom magam, de nem értek egyet az összes többi vallással mindegyik a saját hazugságait akarja igazságnak feltüntetni. Nem arról van szó, hogy nem hiszek Istenben, igenis hiszek benne! Viszont aligha hiszem, hogy Istennek köze lenne akármilyen valláshoz. Az én Istenem nem éppen jóságos és szeretetet áraszt magamból sem nem igazságos és nagy valószínűséggel közel sem tökéletes! Megéltem már jó pár évet, hogy megismerjem Isten igazvalóját.

Egyébként mi hatvanasok ilyesmiket szoktunk hallgatni. Itt nem is a zene a lényeg, mert hát enyhén fogalmazva tré, hanem a látvány. https://www.youtube.com/watch?v=DaSOBKY9JpA

2017. márc. 6. 15:41
 34/37 anonim ***** válasza:

1) Ti,17 évesek ilyen szemetet hallgattok/néztek, fuj.

2) Nincs érdem.

3) Az Isten szeretet. Ὁ θεὸς ἀγάπη ἐστίν (1Jn4,16)

Minden egyéb fölösleges szó.

2017. márc. 6. 20:48
 35/37 A kérdező kommentje:

Nem én nem hallgatok ilyesmit, én nem! Tudod csak poénként tettem ki a linket. Ez volt az egyetlen 18 music video, amit hamarjában találtam a youtube-on. Meg aztán szakadozik a net kásás a videó meg ilyesmi. :D Amúgy meg hogy a halálba lettem hirtelenjébe 17 amikor előtte azt mondtad 16 vagyok? De mindegy is, mert tévedsz, ugyanis 66 éves vagyok! Így van már 66 vagyok pedig sokan mondják, hogy fiatalabbnak tűnök, de szerintem a gének tehetnek róla. Minden egyéb fölösleges szó, mert érdemben aligha hoztál fel akármit is. Isten szeret? Mégis miért szeretne? Neki kötelező szeretni vagy ez csak az egyik önző érdeked? Ugyan már. Isten magán kívül senkit sem szeret! Akiket valamelyik vallás akar beállítani Istennek azok közel sem azok. Ez körülbelül 200%-os biztonsággal tudom neked mondani!

2017. márc. 6. 23:29
 36/37 anonim ***** válasza:

17, mert közben volt egy születésnapod, Isten éltessen!

Tanulj meg ÉRTELMESEN olvasni, többször olvasd el és gondolkozz közben.

NEM az van Szent János evangélistánál a levélben:

Isten szeret.

Pl.: ha azt mondom: a kenyér táplálék - nem azt mondom: a kenyér táplál.

Fontos a különbség:

mert ahhoz hogy a táplálék tápláljon az én emberi tevékenységem is nélkülözhetetlen.

Magától, automatikusan nem fog táplálni.

Tehát, ha nem szeretek - nincs szeretet - ott Isten sincs

Végül még egyszer leírom - ott az eredeti is, pontosan:

Az Isten szeretet. Ὁ θεὸς ἀγάπη ἐστίν (1Jn4,16)

2017. márc. 7. 07:26
 37/37 A kérdező kommentje:

Aha. A személyeskedésen és a vallás idézgetésen kívül tudsz mást is mondani? Nincs szeretet hiányom, hogy Isten szeretetét is el akarjam nyerni pláne, ha egy hamis Istenről van szó!

2017. márc. 7. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!