Hiszitek e hogy léteznek UFo-k?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 22:57
51/56 anonim válasza:
az ufo az egy rövidítés.
ami azt jelenti hogy "azonosítatlan repülő tárgy"
52/56 Balogh Laz válasza:
Igen vannak. A legközelebbiek a Mars két (mesterséges) holdjának belsejében (Phobos, deimosz) élnek.
53/56 anonim válasza:
Na ezt a verziót még nem hallottam!Honnan is van az info?
54/56 anonim válasza:
jajj jolvan már mindenki a helyesírásról szövegel -.-" már idegesítő ha annyira fontos akkor margókról meg bekezdésekről is beszélhetünk de ez nem nyelvtan óra-.-" és az UFO létezéséről nemtudni semmit. lehet vannak lehet nem... kész. mindenki abban hisz amibe akar. de más élőlények biztos vannak rajtunk kívül még ha nem is "UFO". lehet fejlettebb lehet nem... kitudja?! de nem csak mi lehetünk olyan szerencsétlenek hogy csak mi vagyunk és kész.
55/56 Balogh Laz válasza:
Onnan tudom h a NASa elég közeli felvételeket készített meg 35 km-es űrhajókat találtak meg régi várost a marson meg civilizáció nyomait a két holdon csak persze nem teszik ezeket közzé. Az ilyenek meg mindig kiszivárognak meg egy két weblap is ír róluk.
Linket sajnos nem tok adni mert nagymamámnál olvastam ezt.
56/56 anonim válasza:
"Linket sajnos nem tok adni mert nagymamámnál olvastam ezt."
Mai legjobb! :D
a 7 éves Pistike aki a nagyinál netezik a leghitelesebb hírforrás manapság titkos NASA ügyekben! De az is lehet a nagyi beépített CIA ügynök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!