Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszitek e hogy léteznek UFo-k?

Hiszitek e hogy léteznek UFo-k?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 22:57
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
83%

02.16: de bolond vagy... :D percekig nevettünk :D

nem hiszek az ilyesmiben, de mulattat, milyen hévvel védi az igazát az ellentábor :)

2010. máj. 9. 02:49
 12/56 anonim ***** válasza:
61%
Viccet félretéve,miért ne?Én hiszem hogy vannak,és figyelnek ránk(hogy jó vagy rossz értelemben,nem tudom,de ha itt vannak akkor fejlettségi szintjük nagyon magas,és semmi gond nem lenne leigázniuk minket).Szerintem sokat segitettek az emberiségnek régebben a fejlödésben.Sokan tudnak a létezésükröl,de nem fedik fel(még egy darabig),mert az embernek van egy rossz szokása,az pedig hogy ha fejlettebb vagy olyan lénnyel találkozik,amit nem ismer,besz..ik,és rögtön a harcra gondol.Pedig szerintem mi emberek vagyunk a legprimitivebb lények a Földön,mert rajtunk kivül nincsen senki itt,aki elpusztitaná a környezetét,minden hülyeségért harcol,stb!!!!Szóval remélem hogy vannak,és helyre pofozzák az emberiséget,mert ami mostanában a bolygón folyik,az már elfogadhatatlan.
2010. máj. 9. 10:25
 13/56 anonim ***** válasza:
52%
Csak egy apró hozzászólás, én már közvetetten találkoztam velük és kapcsolatom is van ezzel a témával, de ez személyes ügy, nem fecsegem ki mindenkinek. És egy adat: a tudósok szerint csak a mi galaxisunkban ( amiből rengeteg lehet, felfoghatatlan mennyiség) kb. 40 HOZZÁNK HASONLÓ életforma lehet!!! és akkor gondoljatok csak bele, minden egyes csillag a galaxisunkban egy-egy naprendszernek ad otthont, amiben - mint láthatjuk a saját naprendszerünk példáján) valószínűleg előfordul élet...
2010. máj. 10. 13:25
 14/56 anonim válasza:
93%
Szerintem vanak mert mit az első választban van, hogy túl nagy az univeerum hogy csak nálunk legyen élet.
2010. máj. 11. 17:49
 15/56 anonim válasza:
89%
hét lakik a szomszédban. csak nem zöldek hanem kissé barnás árnyalatúak és érdekes hangokkal kommunikálnak.
2010. máj. 12. 17:53
 16/56 anonim válasza:
42%

egyetértek 05-09 10:25 - el mivel én is találkoztam velük és sajnálom azokat a földhözragadt szkeptikus materialistákat akik anélkül tagadják a létezésüket hogy megbizonyosodtak volna hogy megbizonyosodtak volna róla.

"hiszem ha látom?" na de emberek a rádióhullámokat se látjuk még se nagyon van olyan aki nem hinné el a létezését.

Egyébkét meg még szép hogy nem nagyon mutatkoznak.. ugyis az lenne az első lépése az emberiségnek hogy .. MI AZ OTT? NEMTOM DE NYÍRJUK KI NEHOGY Ő NYÍRJON KI!!

Mert ilyen gyarló az ember .. amit nem ismer attól fél és amitől fél azt megtámadja..

potika voltam

2010. máj. 13. 08:36
 17/56 anonim válasza:
90%

Istent se látjuk,még is hisznek benne.

Ufót se látott senki csak szeretnénk.

Szeretnénk hinni hogy nem vagyunk egyedül.

2010. máj. 13. 11:48
 18/56 anonim ***** válasza:
96%

...a rádióhullámokat se látjuk...

ez hülye

gondolom a közelmúltban nem voltál fizikaórán? Nobel díjra sem jelöltek még? És tééényleg, Te ufókkal találkozgatsz? Az anyját, nem semmi?! Beszélsz a nyelvükön, vagy csak miattad megtanultak magyarul? Szex volt velük? Mesééélj... Aztán lassan le kène szoknod a piáról/drogról...

2010. máj. 13. 15:18
 19/56 anonim ***** válasza:
96%

...és megtanulhatnád a helyesírás alapjait, például, hogy hol kell vesszővel szétválasztani a tagmondatokat

"még se" ez egy szó, de különben is "mégsem"

"ugyis" ez hosszú ú-val írandó, "úgyis"

de jó, hogy Te oktatsz ki másokat, miközben buta vagy... Hogy-hogy az UFO-k egy ilyen félanalfabétát választottak???

2010. máj. 13. 15:27
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
A többiek pedig ne vegyék magukra a szavaimat, tiszteletben tartom a véleményét mindenkinek, de könyörgöm, legalább írni-olvasni tanuljunk meg, mielőtt kioktatunk és lesajnálunk másokat.
2010. máj. 13. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!