Szerintetek léteznek űrlények?
Nekem van erről egy szubjektív elméletem:
Ha este felnézünk az égre, többmilliárd csillagot láthatunk.Nos, mind-mind egy Nap.Tehát ahány csillag, annyi Nap...S ahány Nap, annyi Naprendszer.Tegyük fel, hogy egy Naprendszerbe kb. (úgy durván) 10 bolygó van.És tegyük fel azt is,hogy összesen 10.000.000.000 Naprendszer van az Űrben. (Természetesen nem ennyi, ugyanis számuk meghatározhatatlan.) Ha ezt a 10.000.000.00 Naprendszert beszorozzuk a feltett bennük lévű 10 bolygóval, akkor az már 100.000.000.000 bolygó lesz.És most jön a lényeg : Én kizárt dolognak tartom, hogy abból a rengeteg - feltételezett 100.000.000.000 - bolygóból csak az egyiken, a Földön van élet.Olyan nincs, hogy a végtelen létszámú bolygók közül csak egy lett megajándékozva saját élővilággal.
Nos, ez az én spec véleményem, és bocs, ha túl zavarosan fogalmaztam meg.
Ti mit gondoltok erről az egészről?Hisztek a Földön kívüli életben?
Hétfőn pályaorientációs nap volt a suliban egy nő jött annyira jó nap volt,szal voltak ilyen döntések és pont kérdezték hogy léteznek vagy nem és a jobb oldalra ha igen a balra ha szerinted nem
És csak az egyik barátnőm nem hisz bennük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!