Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek léteznek űrlények?

Szerintetek léteznek űrlények?

Figyelt kérdés

Nekem van erről egy szubjektív elméletem:

Ha este felnézünk az égre, többmilliárd csillagot láthatunk.Nos, mind-mind egy Nap.Tehát ahány csillag, annyi Nap...S ahány Nap, annyi Naprendszer.Tegyük fel, hogy egy Naprendszerbe kb. (úgy durván) 10 bolygó van.És tegyük fel azt is,hogy összesen 10.000.000.000 Naprendszer van az Űrben. (Természetesen nem ennyi, ugyanis számuk meghatározhatatlan.) Ha ezt a 10.000.000.00 Naprendszert beszorozzuk a feltett bennük lévű 10 bolygóval, akkor az már 100.000.000.000 bolygó lesz.És most jön a lényeg : Én kizárt dolognak tartom, hogy abból a rengeteg - feltételezett 100.000.000.000 - bolygóból csak az egyiken, a Földön van élet.Olyan nincs, hogy a végtelen létszámú bolygók közül csak egy lett megajándékozva saját élővilággal.

Nos, ez az én spec véleményem, és bocs, ha túl zavarosan fogalmaztam meg.

Ti mit gondoltok erről az egészről?Hisztek a Földön kívüli életben?

2010. máj. 7. 19:23
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
52%
hát én ezt ugy képzelem el,hogy van több olyasmi naprendszer,mint a miénk.és hogy ott is ugyanúgy van ez a föld.és ugyan úgy mi élünk rajta.csak másképp éljük meg a napjainkat. mi vagyunk ott..de mégse : D szóval például tegyük fel,hogy egy másik naprendszerben,épp most keletkezikk a föld.vagy most születik meg hitler..meg hasonlók..és esetleg van,hogyaz alapok ugyan úgy zajlanak,mint itt..csak a végkifejlett lesz más. és szeritnem ezért van az,hogy ha álmodunk,sokszor annyira valósnak tűnik,mert esetleg oylankor "átlépünk" a másik naprendszerbe..vagy kommunikálunk az ottani "énünkel" persze nekem erre semmi alapom nincsen,csak úgy ez a nézetem : )és itt lehet az is,hogy elmaradottabbak az ottgani"lények" vagy peidg épp az,hogy fejlettebbek... persze szerintem ezt egy jóideig úgyse derül ki. vagy ha kis is derült már..biztosan titkos.és nem árulják el az embereknek a nagyfőnökök.. : D
2010. máj. 7. 23:18
 12/32 anonim ***** válasza:
53%

Vannak, de egy ekkora világban hogy egymásra találunk...hát elég valószínűtlen jelen körülmények között.

Ha ma pl elküldünk egy rádiójelet XY helyre lehet hogy ott van éppen élet...de 20000 év kell mire odaér, és addigra már nem lesz ott semmi...de ha oda is ér, mire visszaküldik az újabb 20000 év...akkor meg már itt nem lesz élet

2010. máj. 8. 09:29
 13/32 kayl18 ***** válasza:
6%

Én megtörhetetlenül hiszek a földönkívüli civilizációk létezésében. Amúgy kiegészítem tudományos szemléleted azzal, hogy ha felnézünk az égre nem csak csillagokat(Napokat) látunk, hanem nagyrészt galaxisokat. Ezekben a galaxisokban pedig több milliárd csillag tengődik.

Az univerzum folyamatosan tágul, folyamatosan változik, új galaxisok és új csillagok születnek és a régiek elpusztulnak, jah és az elpusztult csillagokból keletkeznek az újak. Tehát ha több milliárd galaxis van az univerzumban a galaxisokban több milliárd csillag és ezekben több 1000 trillió vagy még több bolygó és erre azt mondja valaki hogy nincsenek ufo-k, az mélyedjen el a témában. Egyébként térhajlítással fogunk sok bolygóra eljutni. A mai technológia kevés ekkora távolságok megtételére.

2010. máj. 9. 08:33
 14/32 anonim ***** válasza:

23:18

Neked agyadra ment a Sliders:D

2010. máj. 9. 18:03
 15/32 anonim ***** válasza:
2010. máj. 12. 15:28
 16/32 kayl18 ***** válasza:
ez érdekes, vagy tényleg meghibásodott a szoftverük vagy megint titkolóznak
2010. máj. 14. 18:07
 17/32 anonim válasza:
A lényeg! Hogy ti mit értetek az élet alatt?:) először szerintem ezt kéne megválaszolni!
2010. máj. 16. 18:56
 18/32 A kérdező kommentje:
Én speciel azt, hogy esetleg más bolygón is kifejlődhetett az élet, ám az közel sem biztos, hogy úgy, mint itt, a Földön.
2010. máj. 16. 21:02
 19/32 anonim válasza:
én is hiszek az "UFO"-kba, sőt néha belegondolok, még egy pillanatra meg is ilyedek
2010. máj. 22. 21:24
 20/32 anonim ***** válasza:

az első válaszolónak ( nem piszkálni akarlak csak írok :D )

h nem jönnek ide... most h sok év évmillió mire ideérnek(mivel a Holdra is elég sok idő mire kiér az ember)

szal lehet h pl. ők már 1895-ben elindultak hozzánk csak nem értek ide :D am az élethez levegő kell ahol az van ott víz is van stb... nem tom h van-e oylan" élőlény" aki nem igényel oxigént.. meg biztos nem rosszak mert akk mér rég elpusztítottak volna de ha van is ink nem akarok velünk találkozni xD rohamot is kapnék..

am igen űrlények vannak!!!!!!!! én is az vok :D mivel egy csaj aki nem bír így nevezett el ::D:D szal léteznek xD

de nem értem miért azt kaptam :S azok általába magasak és nagy fejűek xD én meg kicsi vok szal hát istene,...xD

ja és gondolj csak Marslakó Marvin-ra :D

2010. máj. 23. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!