Léteznek -e Ufo-k vagy nem?
Sokat gondolkodtam. Nem mondom azt hogy hiszek bennük, de az Univerzum hatalmas. És mi szinte csak a töredékét ismerjük. Miért ne alakulhatott volna ki máshol is élet...?!
De felmerül a kérdés! Honnan ismerjük őket? Rengeteg helyen látom leírva h vanna pl.(kis szürkék, nagy szürkék stb.. Honnan vesszük azokat, hogy kicsik ,magasak,ezt esznek, azt isznak satöbbi?
Erre szeretnék válaszokat!
Köszönöm
Elnézésta helyesírási hibákért!
Földönkívüliek léteznek hiszem ami egyszer megtörténik az univerzumban az végtelenszer megtörténhet
Csak épp nem úgy létezik ahogy elmondják itt(pl a reptoid az egy baromi nagy marhaság) hiszem nem ismerünk egy fajt se
"Honnan vesszük azokat, hogy kicsik ,magasak,ezt esznek, azt isznak satöbbi? "
Sehonnan, ezeket az emberek találták ki, de igazából még senki sem látott, EGY EMBER SEM földönkívülit!
Csak azért mondják, hogy felfigyeljenek rá, lásd: pl. Diatornál... Régebben még egyet is értettem vele, de később rájöttem, hogy csak kitaláció az egész amit ír.
Véleményem szerint léteznek földönkívüliek, de azok nem reptiliánok, nem reptoidok, meg semmi, ezek csak az ember által kitalált lények!
Sokan mondják, hogy láttak már idegeneket, de az csak KITALÁCIÓ, vagy álmodott, vagy beképzelte magának...
Köszönöm a válaszokat. De még továbbiakat szeretnék ! :)
És elnézést az UFO a repülő tárgy. Úgy mondom hogy a földönkívüliek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!