Léteznek -e Ufo-k vagy nem?
Sokat gondolkodtam. Nem mondom azt hogy hiszek bennük, de az Univerzum hatalmas. És mi szinte csak a töredékét ismerjük. Miért ne alakulhatott volna ki máshol is élet...?!
De felmerül a kérdés! Honnan ismerjük őket? Rengeteg helyen látom leírva h vanna pl.(kis szürkék, nagy szürkék stb.. Honnan vesszük azokat, hogy kicsik ,magasak,ezt esznek, azt isznak satöbbi?
Erre szeretnék válaszokat!
Köszönöm
Elnézésta helyesírási hibákért!
"gyönyörű volt és írtam amikor a szemembe nézett."
Patkány.Király összejöttél 404-vel ? Már új fiúja van, Ferkó
milyen eszközökkel szerelik össze?
Nem hiszem hogy használnak csavarhúzót és csavarokat szögeket vagy hegesztőt.Nem úgy nézett ki mint akik ilyeneket használnak mer a kezéből is fényt engedett ki amit a fejemre irányított és nem tudom hogy az is mi volt az de a kezéből tenyeréből jött ki és a fejemre irányította.nem tudom hogy jöhet ki fény 1 fizikai testből de ha ilyen mutatványokra képesek akkor nincs szükségük eszközökre (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!