Léteznek -e Ufo-k vagy nem?
Sokat gondolkodtam. Nem mondom azt hogy hiszek bennük, de az Univerzum hatalmas. És mi szinte csak a töredékét ismerjük. Miért ne alakulhatott volna ki máshol is élet...?!
De felmerül a kérdés! Honnan ismerjük őket? Rengeteg helyen látom leírva h vanna pl.(kis szürkék, nagy szürkék stb.. Honnan vesszük azokat, hogy kicsik ,magasak,ezt esznek, azt isznak satöbbi?
Erre szeretnék válaszokat!
Köszönöm
Elnézésta helyesírási hibákért!
Valamikor én is szkeptikus voltam és olyan voltam mint te.
Megtanultam 1 életre hogy nem csak az létezik amit láthatok hanem az is amit még sose láttam vagy sose fogok látni életembe mer nincs rá lehetőségem.én szerencsés voltam mer gyönyörű volt és írtam amikor a szemembe nézett.pedig én nem szoktam sírni de akkor sírtam és most se tudom mér sírtam akkor.Aki ismer személyesen az tudja hogy én sose sírok mer kőből van a szívem.De mikor a szemembe nézett kíváncsian és ártatlanul mint 1 ma született bárány az úgy megfogott hogy kicsordult pár könnycsepp a szememből.Magamra se ismertem hogy én sírok.a lényeg hogy szerencsés voltam mer nem bántott.Meg tudott volna ölni simán de nem tette csak nézett a szemembe mozdulatlanul.
És most lehet kiröhögni lehülyézni lepontozni megértem és megérdemlem.
Patkány király visszatért, muszáj volt, hogy újra híres legyen.
Amúgy egy idegen lény nézett a szemébe...
Amúgy Patkány Király te mit írtál?
Elképzelted ezt az egészet és leírtad a történeted?
Idézlek:
"vagy sose fogok látni életembe mer nincs rá lehetőségem.én szerencsés voltam mer gyönyörű volt és írtam amikor a szemembe nézett"
Javaslom ne cáfold magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!