Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Létezik, hogy idegenek vannak...

Létezik, hogy idegenek vannak a dologba?

Figyelt kérdés
Éjjelente mindig olyat álmodok hogy egy sötét helyen vagyok fura alakok vesznek körbe és tudom irányítani magamat az álomba és ha felkelek nem ott vagyok ahol elaludtam.Pl fordítva vagyok az ágyon stb.

2016. dec. 31. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Létezik, hogy idegenek vannak a dologba?"

Bocs, de ez így humor kategória, mert így azt jelenti, hogy idegenek dolgoznak (dologba vannak...).

Közmunkások? :-) Bocs, a trollkodásért.

A komoly válaszom laikusként, azaz nem vagyok pszichológus, sem orvos.:

Szorongás, megoldatlan problémák, gondok, olyanok, amik megoldhatók, csak esetleg neked túl sok, vagy nem kapsz segítséget hozzá.

Azért gondolom, mert tudod irányítani magadat az álomban, de szürreális az álmod (most lényegtelen, hogy embernagyságú virágok, ufók, vagy beszélő teáskannák..., az agy sok mindenre képes), ill. sokat forgolódsz közben. Magamból indulok ki, nekem ekkor szokott hasonló lenni.

Ha nem tudnád irányítani, az inkább a megoldhatatlan probléma, feldolgozatlan, súlyos veszteség jele szokott nálam lenni... De lehet, te máshogy gondolkodsz.

Azért gondolom, hogy nincs komolyabb tartalma, tehát nem egy "megoldásálom", vagy egy "lelkiismereti" álom.

Azaz nem egy jól leírható cselekmény történik meg veled, aminek van konkrét üzenete.

Nekem volt ilyen, amikor egy olyan lányba lettem szerelmes, akinek volt pasija, de nem vállalta fel a pasiját előttem, viszont engem félig elutasított. Szóval zavaros ügy volt és valójában nekem tudat alatt lelkiismeret furdalásom volt, hogy más nőjébe vagyok szerelmes, persze önhibámon kívül, mert a lány képtelen volt az őszinteségre...

Az emberek nagyon el tudják bonyolítani az életet.

Nem beszélnek a másikkal, hanem várnak a csodára, hogy a másik majd apró jelekből rájön magától, hogy ők mit gondolnak róla, meg a világról...

2017. jan. 3. 02:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, amióta ember él a Földön, azóta négy-öt évente világvége van...

2017. jan. 10. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!