Ha ide jönnének az idegenek a földre akkor mit tennének?
A világvége kérdésből megtudtam idén decemberben jönnek az űrlények ha vissza nem verik őket mint eddig ,azért marad el mindig az a világvége .
Minden esetre én azt is halottam ,hogy ha egy mély tó allat építesz egy menedéket az zavarja az érzékeőiket .
Annyra meg nem érdekes pár ellenáló ,hogy speckó plazma bombát dobjanak a tóra . (Én úgy csinálnám ;előszőr a bunker egy gödörben aztán a víz.)
De ezt én csak hallottam ,hogy igaz-e azt nem tudom ,de lehet ,hogy hasznos eztért megírtam .
Valószínűleg megállnának az aszteroida mezőnél, vagy valamelyik külső bolygónál, ahol több erőforrást találnak mint a földön, feltankolnának aztán mennének is tovább. Bennem ilyenkor mindig felmerül a kérdés, vajon mink van nekünk amit egy csillagok között ugrándozó idegen létforma nem tud saját maga előállítani vagy bárhol máshol beszerezni? Miért volna a föld különleges a számukra? Feltéve persze, hogy az ő létszükségleteik, (mert ugye egy teljesen más bolygón fejlődtek ki) különböznek a mieinktől.
Mellesleg a fejlett technológia nem feltétlenül jelent fejlett hadi technológiát. Ugye? Ha a maják naptárak és piramisok helyett puskákra szakosodtak volna akkor mára a spanyol vált volna a holt nyelvvé.
Megkérném őket hogy vigyenek magukkal és mentesenek meg
e maffia által uralt országból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!