Az ember nem képes a telekinetikus képességre, de az idegenek képesek rá?
az idegenekről sokat képzelünk, magunkból meg keveset tudatosítunk szerintem, de tegyük fel, hogy az idegeneknek vannak telekinetikus képességeik ..
az ember is képes lenne tárgyakat mozgatni a tudata erejével, ha fel tudná szabadítani a mérhetetlen erejű energiáit
Tudtad, hogy az atomok mozgása máshogy viselkedik ha nézzük s megint másként ha nem? Én azt mondom, hogy ez egy jel arra, hogy igen is képesek vagyunk tudattal megváltoztatni akár fizikális dolgokat is csak nem vagyunk elég erősek a látványosabb dolgokhoz.
Ennek a felfedezésnek a ténye sztem bizonyíthatja telekinetikát.
#8 Nem tudományos tény, hanem butaság :D
Nem viselkednek máshogy ha nézed őket. Ugyanis egy atomot csak detektorokon keresztül "nézhetsz".
Nem az számít, hogy te a szemeddel bámulod, akkor részecskévé válik, amúgy hullámként / szuperpozícióban van... hanem hogy kölcsönhatásba lép-e a detektorral.
Viszont nem csak akkor zavaródik meg, hanem ha bármilyen más dologgal kölcsönhatásba lép.
Tehát teljesen mindegy, hogy te a műszer monitorán megnézted-e az eseményt, mert akkor már rég összeomlott a hullámfüggvénye és meghatározható a pontos helye.
Nincs itt semmiféle mágia ebben.
Érthetően, nem az emberi tudat működésétől függ, nem telekinézistől... hanem egy fizikai detektortól. Vagy az edény falától, az már mindegy.
Ezért kell elszigetelni nagyon alaposan a kvantummechanikai kísérleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!